Airconditioningservice in Tilburg
voor particuliere en zakelijke klanten

Speelt u met het idee om een ​​airconditioningsysteem te laten installeren en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in Tilburg? Dan vindt u in Klivatec de juiste partner.

CONTACT Lees meer

Uw professionele aircoservice in Tilburg

Als de temperaturen in de zomer stijgen, kan airconditioning letterlijk te hulp komen: in uw privé-woonruimte, in de technische ruimte van een gebouw of op kantoor. Maar niet elke airconditioner is even geschikt voor elke toepassing. Des te belangrijker is dat u vooraf professioneel advies inwint en ook de montage, inbedrijfstelling en het onderhoud in professionele handen legt. Als gespecialiseerde aircoservice in Tilburg zijn wij hiervoor uw aanspreekpunt.

Kolonia

Je zou moeten kiezen
voor de installatie van de airconditioningsystemen in Tilburg

Voor leken is de markt voor airconditioningsystemen in Tilburg bijna onhandelbaar groot. Split-, monosplit- en multisplit-systemen: welk airconditioningsysteem past het beste bij mij en mijn behoeften? Met onze airconditioningservice in Tilburg geven we u graag antwoord op uw vragen en begeleiden u vanaf het eerste advies en de planning via de montage en de airconditioninginstallatie tot het regelmatige onderhoud van uw airconditioningsysteem in Tilburg. Bij het plannen zijn de volgende aspecten van belang.

1. Welk vermogen moet uw airconditioning in Tilburg leveren?

Het formaat van uw airconditioner is belangrijk, zodat de prestaties uiteindelijk worden afgestemd op de grootte van de kamer. Als het vermogen te laag is, kan de airconditioner niet genoeg warme lucht uit de kamer transporteren en zakt de kamerlucht niet naar het gewenste niveau. Doorslaggevend bij de planning van airconditioning is de koellast, die onze airconditioningexperts voor het betreffende toepassingsgebied voor u berekenen.

2. Hoe flexibel moet uw airconditioningsysteem zijn?

Bij het plannen van een airconditioningsysteem is het belangrijk om vooruit te denken. Bent u misschien vandaag nog op zoek naar airconditioning voor uw kamers in Tilburg, dan kunnen de eisen morgen veranderen. Het is daarom in veel gevallen de moeite waard om een ​​multisplit airconditioningsysteem aan te schaffen. Dit kan later worden uitgebreid met extra binnenunits.

3. Waar moet de binnenunit in de kamer worden geplaatst?

Moderne airconditioners nemen niet meer veel ruimte in beslag in de kamer. Voor de binnenunit zijn verschillende varianten beschikbaar: wand- en plafondunits, commodes en units die in het systeemplafond geplaatst kunnen worden. De positionering van de units bepaalt echter ook de efficiëntie van het airconditioningsysteem: hoe korter de afstanden die de koelmiddelleidingen moeten afleggen, hoe effectiever en energiezuiniger het airconditioningsysteem kan werken.

Over deze en andere vragen geven wij u graag gedetailleerd advies en planning voor uw airconditioningsysteem. Onze technici komen naar u in Tilburg om de bouwkundige eisen ter plaatse te beoordelen en maken op basis hiervan graag een offerte voor u.

Ga naar online planner


Services & Competentie: Onze aircoservice in Tilburg in één oogopslag

Bent u op zoek naar een complete service voor airconditioningsystemen in Tilburg die u bij alle stappen van selectie tot nazorg begeleidt? Dan bent u bij ons in goede handen. Hieronder geven wij u een compact overzicht van onze diensten.

Airconditioning installatie in Tilburg

Als specialistisch bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het installeren van airconditioning. Dat vraagt ​​niet alleen ervaring maar ook veel specialistische kennis. Wij bieden u een volledige service voor airconditioning installatie:

Aankomst<br />
van de technicus 01

Aankomst
van de technicus

Kernboren 02

Kernboren

Installatie<br />
van binnenunits 03

Installatie
van binnenunits

Koelmiddelleiding<br />
van 5 meter per binnenunit 04

Koelmiddelleiding
van 5 meter per binnenunit

Installatie van<br />
buitenunit aan de gevel 05

Installatie van
buitenunit aan de gevel

Verbinding<br />
van het apparaat 06

Verbinding
van het apparaat

Een lektest uitvoeren 07

Een lektest uitvoeren

Bijvullen<br />
van koudemiddel 08

Bijvullen
van koudemiddel

De activatie van <br />
het systeem 09

De activatie van
het systeem

Instructie<br />
in de functie 10

Instructie
in de functie

klima

Professionele inbedrijfstelling van uw airconditioner

Net als de montage mag de inbedrijfstelling alleen door een specialist worden uitgevoerd. Dit omvat het vullen van het systeem met koelvloeistof, het controleren van alle aansluitingen en gedetailleerde instructie van het systeem door onze technici. Uiteindelijk kan dit ook bepalend zijn voor efficiëntie, stroomverbruik en levensduur – dit kan uiteindelijk ook bepalend zijn voor efficiëntie en stroomverbruik.

 • Functionele test
 • Lektest
 • Vervanging van de koelvloeistof
 • Vervanging van de filters
 • Reiniging en desinfectie van de faciliteit
 • Onderhoud van uw airconditioningsysteem in Munster

Voor commerciële klimaatinstallaties in Tilburg is regelmatig onderhoud wettelijk verplicht. Daarnaast adviseren wij ook een onderhoudsinterval van één tot twee jaar voor particulier gebruikte systemen. Het specifieke interval tussen de data hangt grotendeels af van of u uw airconditioningsysteem alleen in de zomer of het hele jaar door gebruikt.

Onderhoud omvat diverse reinigingswerkzaamheden en het vervangen van de filters in het systeem. Onze aircoservice in Tilburg controleert het gesloten systeem op eventuele gebreken. Niet-onderhouden airconditioners hebben een kortere levensduur en kunnen ook leiden tot zware straffen. Een lek in het airconditioningsysteem beschadigt niet alleen het systeem, maar veroorzaakt ook aanzienlijke schade aan het milieu. Regelmatige lektesten door een gespecialiseerd bedrijf kunnen dit voorkomen.

klima

BENT U KLAAR OM UW HUIS EEN BETERE SFEER TE GEVEN?

Ontdek onze diensten voor Tilburg!

klimaanlagen

Reparatie van koel- en airconditioningsystemen in Tilburg

Gelukkig komt het dankzij de modernste technologie zelden voor dat een modern en goed onderhouden airconditioningsysteem zomaar stuk gaat. Maar mocht u ooit een probleem met uw airconditioning hebben, bel dan gewoon onze airconditioningservice in Tilburg. Ook op korte termijn staan ​​wij voor u klaar.

Laat de airconditioning regelmatig vullen in Tilburg

Wanneer een airconditioningsysteem in gebruik wordt genomen, moet deze eerst goed worden gevuld met de juiste koelvloeistof. Hoewel de koelvloeistof in een circuit in het systeem ronddraait, gaat er in de loop van het jaar koelvloeistof uit. Te weinig koudemiddel heeft op lange termijn een negatieve invloed op de prestaties van het systeem. Als de koelvloeistof niet wordt bijgevuld, is het ergste dat kan gebeuren dat het systeem oververhit raakt en uitvalt. Als onderdeel van een regelmatige koudemiddelcontrole controleren we het koudemiddelpeil en vullen het bij.

klimaanlagen

Waarom u voor onze airconditioningservice in Tilburg zou moeten kiezen

1. Alles is in één hand

Wij leveren alle diensten die voorhanden zijn en kunnen gebruikt worden om perfect aan de muur te werken. Dit is een redelijk bedrag voor u.

2. We kennen elkaar

Wij zijn gespecialiseerd in airconditioning en kennen de details. Dit begint met de bijzonderheden van de planning, via het voldoen aan het wettelijke strijkijzer, tot de professionele montage.

3. Wij werken fabrikantonafhankelijk

Wij bieden onze airconditioningservice onafhankelijk van de fabrikant aan.

4. Altijd voor je klaar

Voor onshoudt de sammenwerking niet op na de facturatie. Ook over de installatie van het airconditioningsysteem in Munster waar nog ruimte is voor verbetering.

rysunek klima

Reparatie van koel- en airconditioningsystemen in Tilburg

Moderne airconditioners hebben een zeer lange levensduur en behoeven slechts zelden gerepareerd te worden. Reparaties zijn bijna overbodig, zeker als ze regelmatig worden gecontroleerd en je het systeem blijft vullen met koudemiddel. Ook kunnen er ondanks goed onderhoud fouten in het systeem optreden. In dat geval helpen wij u graag verder met onze aircoservice in Tilburg. Maak op korte termijn een reparatieafspraak.

Ontvang vandaag nog een aanbieding voor onze airconditioningservice in Tilburg

Wij installeren airconditioningsystemen van bekende merken in kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, eengezinswoningen, flatgebouwen en andere voorzieningen. Wij berekenen graag een offerte op maat voor u.

GRATIS OFFERTE

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod