Kleuterscholen en scholen

Koel- en airconditioningsystemen in scholen en kleuterscholen

Contact Lees meer

Optimaal kamerklimaat voor scholen en kleuterscholen

De belangrijkste technische apparaten om je dagelijkse digitale werk te verzekeren staan ​​in de serverruimtes. Ze vormen het hart van elke IT-infrastructuur. De koeling van serverruimtes is des te belangrijker om storingen van uw IT-systemen te voorkomen. De elektronische verwerking van gegevens kost veel energie, die op zijn beurt warmte genereert. Zonder goede koeling kunnen servers snel oververhit raken en uitvallen. Omdat gegevens niet alleen in datacenters worden verwerkt, maar ook worden opgeslagen, is het bijzonder belangrijk om uw datacenter te beschermen tegen storingen. Serverruimtes kunnen in de zomer temperaturen tot 60 °C bereiken. Airconditioning van uw IT-apparaten en IT-componenten is daarom essentieel. Wij van Klivatec adviseren u graag bij het vinden van de juiste airconditioning unit voor uw datacenter.

Airconditioningoplossingen voor kleuterscholen en scholen

In kleuterscholen en scholen is niet alleen het aspect van de temperatuur in de kamer belangrijk. Ook de reinheid van de binnenlucht speelt een grote rol. Zeker in de huidige tijd moet het zoveel mogelijk vrij zijn van virussen en bacteriën. Hiervoor worden kamerluchtreinigers aanbevolen. Ze zuiveren de lucht en zorgen ervoor dat het kinderdagverblijf en de klaslokalen altijd van schone en frisse lucht worden voorzien.

Met een geschikt airconditioningsysteem wordt het klimaat in klaslokalen, gymzalen en sporthallen evenals in de slaapruimtes van kleuterscholen altijd optimaal geregeld. Dit verhoogt niet alleen de concentratie, maar zorgt ook voor een prettige leeromgeving. De nieuwste airconditioners zijn erg stil en kunnen zowel koelen als verwarmen. Zo kunnen ze het hele jaar door worden gebruikt als airconditioning of als verwarming om de ideale temperatuur in de kamer of het gebouw te bereiken.

Hiervoor zijn vooral split- en multisplit-airconditioners geschikt. Ze bestaan ​​uit een buitenunit en een binnenunit. Plafondcassette-units zijn bijzonder geschikt als binnenunits voor schoolgebouwen en universiteiten. Ze zijn bijzonder efficiënt en kunnen worden verborgen in het verlaagde plafond. Bovendien zijn ze erg stil en storen ze niet.

Kostenloze texatie en advies

Airconditioningservice voor onderwijsinstellingen

Staatsfinanciering:

Sinds 2021 promoot de federale overheid de installatie van verse airconditioningsystemen in scholen en kleuterscholen. Het ministerie van Economische Zaken dekt tot 80% van de kosten. Dit zou moeten dienen om de pandemie in te dammen. Daarvoor waren echter al verzoekschriften ingediend. De getroffenen meldden dat sommige kamers in schoolgebouwen zo heet werden dat sommige studenten cardiovasculaire problemen kregen. Dit kan nu worden tegengegaan met behulp van de financiering. Laat ons daarom nagaan in hoeverre de financiering ook voor u een optie is.

klima

Onze airconditioning diensten:

Wilt u de nieuwste klimaattechniek in uw onderwijsgebouw installeren? Met Klivatec heeft u de ideale partner aan uw zijde. Wij adviseren u niet alleen, maar helpen u ook bij de planning en installatie/montage. Wij kunnen individuele oplossingen in een geweldig design mogelijk maken.

Als u al een airconditioning unit heeft geïnstalleerd, staan ​​wij tot uw beschikking voor onderhoud en reparaties.

U kunt kosteloos contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch.

klima

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod