Airconditioningservice in Groningen
voor particuliere en zakelijke klanten

Speelt u met het idee om een ​​airconditioningsysteem te laten installeren en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in Groningen? Dan vindt u in Klivatec de juiste partner.

CONTACT Lees meer

Airconditioningsystemen met montageservice Groningen

Bij het kiezen, installeren en onderhouden van een airconditioningsysteem is het spreekwoordelijk belangrijk om het hoofd koel te houden. Want een goed geklimatiseerde ruimte is het resultaat van een professionele aircoservice in Groningen, die gespecialiseerd is in moderne klimaattechniek en met alle details vertrouwd is. Wij bieden u hiervoor een complete service – van advies tot montage en inbedrijfstelling. Ook voor latere onderhouds- en reparatieafspraken staan ​​wij voor u klaar.

Kolonia

Waarom een ​​professional?
Airconditioningservice is belangrijk

Een airco kopen in Groningen en deze installeren volgens de instructies: Kan de huismeester het niet gewoon doen? Wij raden ten zeerste af om de keuze en installatie van een airconditioningsysteem in Groningen in eigen handen te nemen. Het grote aantal moderne airconditioners op de markt maakt het moeilijk om het juiste model te kiezen. De juiste dimensionering van het systeem bepaalt uiteindelijk of de airconditioning ook de gewenste prestaties kan leveren.

Productselectie & advies

De juiste beslissing met onze airconditioningservice

Niet alleen de keuze van het airconditioningsysteem in Groningen is belangrijk, maar ook de plaatsing binnen en buiten. Het op de juiste plek plaatsen van de binnenunit is belangrijk omdat het rendement van de airconditioner er ook van afhangt. Hoe korter de afstand die de koelvloeistof moet afleggen, hoe effectiever het airconditioningsysteem kan werken.

Maar ook juridisch zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. In huurappartementen dient u eerst met uw verhuurder te overleggen voordat u onze aircoservice in Groningen opdracht geeft om een ​​aircosysteem te installeren. Ook eigenaren van een appartement kunnen in Groningen niet zomaar een airconditioning laten installeren. De bevestiging van de buitenunit betekent een structurele wijziging aan de gevel, die vooraf moet worden goedgekeurd door de gemeenschap van eigenaren. Ook als u de airconditioning in een woning laat installeren en uw gevel kunt bepalen, is geluidsoverlast een issue. Onze experts op het gebied van klimaattechniek adviseren u graag waar u op moet letten bij het installeren van airconditioningsystemen in Groningen.

GA NAAR ONLINE PLANNER


Montage en inbedrijfstelling: alleen laten uitvoeren door een aircoservice

Denkt u eraan om de kosten van een aircoservice te besparen en de installatie gewoon zelf te doen? Dan loop je het grote risico dat je aircosysteem later niet meer efficiënt gaat werken en niet de koelprestaties gaat leveren waar je op had gehoopt.

Werken met koudemiddelen vereist ook een gecertificeerd gespecialiseerd bedrijf voor airconditioningservice in Groningen. Wij hebben deze toestemming en kunnen u daarom een ​​snelle en professionele airconditioning installatie garanderen.

Onze diensten voor professionele airconditioning installatie:

Aankomst<br />
van de technicus 01

Aankomst
van de technicus

Kernboren 02

Kernboren

Installatie<br />
van binnenunits 03

Installatie
van binnenunits

Koelmiddelleiding<br />
van 5 meter per binnenunit 04

Koelmiddelleiding
van 5 meter per binnenunit

Installatie van<br />
buitenunit aan de gevel 05

Installatie van
buitenunit aan de gevel

Verbinding<br />
van het apparaat 06

Verbinding
van het apparaat

Een lektest <br />
uitvoeren 07

Een lektest
uitvoeren

Navullen van <br />
koudemiddel 08

Navullen van
koudemiddel

De activatie van <br />
het systeem 09

De activatie van
het systeem

Instructie<br />
in de functie 10

Instructie
in de functie

Ons dienstenaanbod omvat ook de daaropvolgende inbedrijfstelling van uw airconditioning in Groningen. Na professionele installatie voeren onze airco-experts een lektest uit volgens de EU-norm nr. 517/2014, maak een logboek en stel het systeem in werking. Daarnaast wordt er uitgebreid proefgedraaid, inclusief het controleren van de juiste koeling en verwarming van de airconditioning. Aan het einde krijgt u instructie in de juiste bediening van de vloer- en wandconsoles.

klima

Airconditioning onderhoud: Voor een lange levensduur van uw airconditioningsysteem en uw gezondheid

De airconditioning is professioneel geïnstalleerd in uw pand in Groningen en werkt probleemloos – maar het onderhoud achteraf wordt vaak verwaarloosd. Split-airconditioners werken alleen goed als het koelmiddel wordt bijgevuld en de filters regelmatig worden vervangen. Het vervangen van de filters is belangrijk zodat de uitgeblazen lucht schoon blijft en de daar opgevangen vuildeeltjes niet terug in de ruimtelucht worden geduwd. Beide werkzaamheden mogen alleen worden uitgevoerd door een competente airconditioningservice in Groningen. In commerciële ruimtes is regelmatig onderhoud zelfs wettelijk verplicht.

Met onze aircoservice in Groningen bieden wij de volgende onderhoudsdiensten aan:

 • Functionele test
 • Lektest
 • Vervanging van de koelvloeistof
 • Vervanging van de filters
 • Reiniging en desinfectie van de faciliteit
klima

BENT U KLAAR OM UW HUIS EEN BETERE SFEER TE GEVEN?

Ontdek onze diensten voor Groningen!

FAQ: Uw veelgestelde vragen en antwoorden over de aircoservice in Groningen

Het koudemiddel roteert meestal in een circuit in het airconditioningsysteem, verandert in de compressor van vloeistof in gas, geeft de getransporteerde koude terug in de ruimte en wordt dan weer vloeibaar. Desondanks gaat er voortdurend koelmiddel verloren. Te weinig koudemiddel heeft een negatief effect op de prestatie van het systeem en kan ook leiden tot ernstige defecten. Daarom wordt het koudemiddelpeil ook gecontroleerd tijdens de reguliere aircocontrole. Indien nodig kunnen wij tijdens deze afspraak het koelmiddel bijvullen.

Als u uw airconditioner niet op tijd laat vullen, kunnen de prestaties van het systeem aanzienlijk verminderen. Als het koudemiddelpeil daalt, wordt de compressor ook ontsmeerd, wat op zijn beurt leidt tot een stijging van de systeemtemperaturen. In het ergste geval gaat je airco kapot.

Bij het kopen van een airconditioningsysteem in Groningen heeft u de keuze tussen een monosplit en een multisplit systeem. Het verschil zit in het aantal binnenunits. Waar de buitenunit met een monosplit airconditioningsysteem op precies één binnenunit kan worden aangesloten, kun je met een multisplit airconditioningsysteem meerdere ruimtes tegelijk koelen. Ook als u vandaag nog maar één ruimte in het gebouw wilt koelen, kunnen de eisen morgen toenemen. Met een multisplit airconditioningsysteem kiest u voor een flexibel systeem dat kan meegroeien met uw wensen.

Met onze aircoservice in Groningen werken wij onafhankelijk van de fabrikant. U kunt bij ons terecht voor installatie en onderhoud van Daikin, Klivago, LG en nog veel meer airconditioningsystemen.

De kosten van airconditioning in Groningen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type gebouw, het aantal kamers en mensen erin en het aantal binnenunits dat u wilt laten installeren. Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van onze aircoplanner zodat wij u een individueel aanbod kunnen doen.

rysunek klima

Storingen en fouten?

Gelukkig is de moderne airconditioningtechniek niet erg storingsgevoelig. Als u uw airconditioning professioneel heeft laten installeren in uw pand in Groningen, zullen problemen en storingen alleen in uitzonderlijke gevallen optreden. Mocht het u overkomen dat het systeem niet meer naar behoren of helemaal niet meer werkt, bel dan onze aircoservice in Groningen.

Ontvang vandaag nog een aanbieding voor onze airconditioningservice in Groningen

Wij installeren airconditioningsystemen van bekende merken in kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, eengezinswoningen, flatgebouwen en andere voorzieningen. Wij berekenen graag een offerte op maat voor u.

GRATIS OFFERTE

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod