Over ons

Als u op zoek bent naar een competent en betrouwbaar gespecialiseerd bedrijf voor de installatie van koel- en airconditioningtechniek, dan vindt u in ons bedrijf precies de juiste partner. Wij bieden u niet alleen een snelle installatie van nieuwe airconditioningsystemen die aan alle normen voldoen, maar wij kunnen u ook uitvoerig adviseren alvorens de bestelling te plaatsen. Zo weet u van meet af aan met welke kosten u rekening zult moeten houden en binnen welke termijn uw project zal worden voltooid. 

Zodat u helemaal tevreden bent…

Bij alles wat wij doen en bij elke inspanning die onze medewerkers zich getroosten, is ons hoogste doel u in elk opzicht volledig tevreden te stellen. De ervaring die u met ons bedrijf hebt, moet steeds positief zijn – vanaf het eerste contact tot de overhandiging van het volledig geïnstalleerde systeem. 

Ook daarna – tijdens de garantie- en waarborgfase – staan wij steeds ter beschikking voor uw vragen en verzoeken. Ons gemotiveerd team van medewerkers neemt snel en doelgericht uw zorgen uit handen. Of het nu gaat om uitbreiding, vervanging of het oplossen van problemen – ons oor staat altijd open voor uw individuele zorgen. We zullen een oplossing vinden!

Privé of commercieel – wij zijn er altijd voor u!

Of u nu geïnteresseerd bent in de installatie van een airconditioningsysteem in uw eigen woning of als werkgever een kantoor, magazijn of industriecomplex wilt uitrusten met moderne airconditioning- en koelinstallaties – wij staan altijd tot uw beschikking met onze ervaring, technische know-how en hoge mate van deskundigheid. 

Wij zijn van mening dat wij ons werk pas goed hebben gedaan als u volledig tevreden bent. Om dit te bereiken, vertrouwen wij op hoogwaardige producten en technologieën van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van koel- en airconditioningstechnologie.

In principe zijn we er voor u

Wilt u een nieuw airconditioningsysteem voor uw gebouw? Dan het beste van ons!

Als u een nieuw airconditioningsysteem voor uw gebouw wenst, kunt u het beste meteen naar ons toe komen. Bel ons op of stuur ons een e-mail – wij doen u graag een individuele aanbieding voor een oplossing die perfect op uw behoeften is toegesneden. Zodat een ideaal klimaat snel zijn weg vindt naar uw kamers.

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod