Airconditioningservice in Nijmegen
voor particuliere en zakelijke klanten

Speelt u met het idee om een ​​airconditioningsysteem te laten installeren en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in Nijmegen? Dan vindt u in Klivatec de juiste partner.

CONTAKT CONTACT NU

Aircoservice in Nijmegen voor krachtige airconditioners

De airconditioning van privé- of businessruimtes vraagt ​​altijd om een ​​individueel concept. Afhankelijk van het gebouw, het aantal te koelen ruimtes en andere factoren, moet de airconditioning perfect op de ruimte worden afgestemd. Installatie, inbedrijfstelling en onderhoud vereisen ook specialistische kennis. Bestel vandaag nog onze complete aircoservice en verheug u op efficiënte en duurzame koelaggregaten en een optimaal binnenklimaat.

Kolonia

Aircoservice
voor particuliere en commerciële ruimtes

Nijmegen is een van de belangrijkste vestigingsplaatsen van heel NRW. Vooral bedrijven uit de industrie, handel en dienstverlening hebben zich hier gevestigd en creëren een toekomstgerichte werkomgeving voor hun medewerkers. Geconcentreerd denken en effectief werken: dat kan alleen als er het hele jaar door een prettige werksfeer en een gezond binnenklimaat is. Onze airconditioningservice kan zowel door bedrijven in Nijmegen als door huiseigenaren worden gebruikt.

Onze klanten zijn onder meer:

 • privé woning
 • kantorencomplex
 • hotel
 • winkels
 • medische praktijken
 • advocatenkantoren
 • scholen

Als ambachtelijk bedrijf zijn wij gespecialiseerd in moderne split- en multisplit-airconditioningunits en vertrouwen we op eersteklas oplossingen voor airconditioningservice. Het is voor ons belangrijk om klimaattechniek in Nijmegen tegen aantrekkelijke voorwaarden aan te bieden. Wij regelen een competente service voor airconditioningsystemen in Nijmegen tegen een eerlijke prijs.

GA NAAR ONLINE PLANNER

De airconditioningservice
begint met de planning

Airconditioningtechniek in een kantorencomplex in Nijmegen moet aan andere eisen voldoen dan airconditioning in een gezinswoning. Met een doordachte planning legt u de belangrijkste basis voor het systeem om te kunnen voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van prestaties en efficiëntie.

prestaties van de airconditioner

De prestaties van het airconditioningsysteem moeten altijd worden afgestemd op het type gebouw in Nijmegen, de grootte en het aantal kamers. Het apparaat moet de warme lucht naar buiten kunnen transporteren zodat de kamertemperatuur naar het gewenste niveau zakt. Doorslaggevend hierbij is de koellast. Voor de dimensionering van het airconditioningsysteem dient u altijd contact op te nemen met een airconditioningservice uit Nijmegen, die u een offerte op maat zal bezorgen.

blank

Denk vooruit bij het plannen

Heeft u momenteel airconditioning nodig voor twee kamers in een gebouw? Dan kan deze eis in de loop van de tijd veranderen. Misschien komt u er later achter dat de serverruimte in het gebouw ook gekoeld moet worden of dat een ruimte in uw woning opnieuw ingericht moet worden voor het thuiskantoor? Wij denken in de toekomst al aan uw airconditioning en hechten veel waarde aan flexibiliteit. Multi-split systemen zijn uitbreidbaar. Eén buitenunit is voldoende, deze kan worden aangevuld met maximaal 5 binnenunits.

positionering in de ruimte

Een cruciale vraag bij het plannen van airconditioningsystemen: waar moet het apparaat worden geplaatst? De buitenunit wordt meestal op of naast de gevel geplaatst en neemt binnen geen ruimte in beslag. Voor de binnenunits moet u echter beslissen welk ontwerp voor u het meest geschikt is. U kunt kiezen tussen wand-, plafond- en commodes.

Onze planningsdiensten omvatten:

 • Gedetailleerd advies over de airconditioners
 • Beoordeling van de structurele vereisten op de installatieplaats,
 • op aanvraag: bezichtiging van de woning met als doel het maken van een
 • concrete, individuele offerte
klima

Laat de airconditioning in Nijmegen vakkundig installeren

Bij het monteren van een airconditioningsysteem moeten veel tandwielen in elkaar grijpen, zodat het uiteindelijk efficiënt en veilig werkt. Daarbij spelen tal van factoren een rol. Waar worden de apparaten in de ruimte geplaatst zodat de routes voor de koudemiddelleidingen zo kort mogelijk zijn? Hoeveel koelmiddel is nodig? Hoe goed geïsoleerd is de ruimte en wat is de geografische oriëntatie?

Laat de airconditioning in Nijmegen vakkundig installeren

Tijdens de montage zelf is het belangrijk dat alle aansluitingen goed vast zitten en dat het koelmiddel een zo kort mogelijke afstand aflegt. Voor al deze stappen bieden wij u een professionele airconditioning montageservice in Nijmegen.

Airco installeren in Nijmegen: onze diensten voor complete installatie

 • De reis van de technicus naar Nijmegen
 • Installatie & aansluiting van de binnenunit
 • Installatie & aansluiting van de buitenunit
 • Aanleggen van de pijpleiding evenals de elektrische kabels en de condensaatleiding in het kanaal
 • Aansluiting van de buitenunit
 • Het evacueren en bijvullen van geschikt koelmiddel
klima

BENT U KLAAR OM UW HUIS EEN BETERE SFEER TE GEVEN?

Ontdek onze diensten voor Nijmegen!

klima

Laat de airconditioning vakkundig in bedrijf stellen en laten vullen in Nijmegen

Het werk stopt niet bij de installatie van een airconditioningsysteem. Het kan alleen veilig worden gebruikt als het professioneel in gebruik is genomen. Bij de inbedrijfstelling controleren we nogmaals de functionaliteit van de belangrijkste componenten.

Inbedrijfstelling van uw airconditioningsysteem: Onze diensten

 • Het uitvoeren van een lektest volgens de EU-norm nr. 517/2014.
 • opstellen van een protocol.
 • Inbedrijfstelling van de installatie
 • Uitgebreide testrun inclusief verificatie van juiste koeling en verwarming
 • Instructie in de functies en in de juiste werking van het airconditioningsysteem.
 • Installatie van vloer- of muurbeugels

Vraag individuele financiering aan voor airconditioning in Nijmegen

Sinds januari 2021 kent het rijk een nieuwe subsidie ​​toe voor iedereen die aandacht heeft voor efficiënte airconditioning in gebouwen. U krijgt tot 35% subsidie ​​voor individuele maatregelen in de gebouwenvoorraad en ook voor maatregelen die dienen om de efficiëntie van woningen en utiliteitsbouw te verhogen. De Klivatec aircoservice in Nijmegen ondersteunt u bij de aanvraag.

U krijgt een offerte van Klivatec. U kunt gebruik maken van onze gratis online planner of contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Belangrijk: De aanvraag voor financiering kan alleen worden gedaan als u nog geen specialistisch bedrijf opdracht heeft gegeven voor het installeren van uw airconditioningsysteem.

Zodra de aanvraag is goedgekeurd, kunt u ons de montage en inbedrijfstelling van het airconditioningsysteem toevertrouwen.

Nadat we u onze diensten hebben gefactureerd, stuurt u de eindfactuur naar BAFA en wordt het geld terugbetaald.

rysunek klima

Airco service uit Nijmegen voor regulier onderhoud

Zoals bij de meeste technische apparaten leidt de regelmatige werking van een airconditioningsysteem tot slijtage en vervuiling. Het is daarom belangrijk om het systeem regelmatig te reinigen en te onderhouden om een ​​veilige werking en een lange levensduur te garanderen.

Regelmatig onderhoud kan dure reparaties voorkomen. Als slijtagedelen tijdig worden vervangen, kunnen ernstigere storingen worden voorkomen. Als het onderhoudsinterval te lang is, nestelen zich ziektekiemen en bacteriën in het airconditioningsysteem. Dit kan ook de lucht in de kamer vervuilen. Regelmatige aircoservice in Nijmegen is essentieel voor een optimale luchtkwaliteit.

Vuile airconditioners hebben ook een hoger stroomverbruik en slechtere prestaties. Continue controle en reiniging van alle belangrijke componenten handhaaft de efficiëntie en prestaties van de apparaten.

Klimaanlagen Reparatur in Nijmegen

Gelukkig komen problemen zelden voor met moderne airconditioningsystemen. Mocht er een storing optreden, neem dan contact op met onze aircoservice. Wij bieden onze klanten uit Nijmegen snelle reactietijden, zodat uw systeem snel weer in gebruik kan worden genomen.

De meest voorkomende oorzaken van storingen zijn vervuilde filters of onvoldoende koudemiddel. Soms zijn onjuist gelegde leidingen ook de oorzaak van lekkages in het airconditioningsysteem.

GRATIS OFFERTE

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod