Airconditioningservice in Breda
voor particuliere en zakelijke klanten

Speelt u met het idee om een ​​airconditioningsysteem te laten installeren en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in Breda? Dan vindt u in Klivatec de juiste partner.

CONTACT Lees meer

Breda is een bruisende stad in de provincie Noord-Brabant met veel indrukwekkende monumenten, tevens een belangrijk industrieel centrum met veel bekende onderzoeksinstellingen en drie hogescholen. Ongeveer 10% van de inwoners zijn studenten. Al deze instellingen moeten een goede werkomgeving creëren voor hun studenten en onderzoekers, zodat ze talent kunnen aantrekken en behouden waarmee de stad zich kan ontwikkelen. Met onze aircoservice in Breda creëren bedrijven een comfortabel klimaat in hun kamers, maar ook particuliere klanten kunnen door ons professionele aircosystemen voor hun eigen woning laten installeren.

Kolonia

AIRCONDITIONING DIENST:
Onze diensten in één oogopslag

Speelt u met het idee om een ​​airconditioningsysteem te laten installeren en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in Breda? Dan vindt u in Klivatec de juiste partner. Onze monteurs bieden klanten uit Keulen een professionele airconditioningservice en begeleiden hen van de planning tot de inbedrijfstelling. Ook voor onderhoud achteraf en bij storingen staan ​​wij voor u klaar.

Professionele planning voor airconditioningsystemen in Breda

De eerste stap voor een beter binnenklimaat is de deskundige planning van uw nieuwe airconditioningtechniek in Breda. Het is belangrijk om de techniek zo te kiezen dat deze de juiste maat heeft voor de ruimte. Niet elke airconditioner levert in elke ruimte de gewenste prestaties. Bij het plannen van uw airconditioningsysteem moet met de volgende aspecten rekening worden gehouden:

 • Type gebouw
 • Aantal kamers
 • Volledige oppervlakte
 • Type airconditioning
 • Aantal personen in de kamer

Wij bieden u een gratis service voor het plannen van uw airconditioningsysteem in Breda. Gebruik onze Klivatec online planner, die u in slechts 5 stappen naar een individuele aanbieding leidt.

GA NAAR ONLINE PLANNER


Installatie en montage: Laat het airconditioningsysteem vakkundig installeren in Breda

Waarom een ​​gespecialiseerd bedrijf inhuren om een ​​airconditioningsysteem te installeren?

Want anders loop je het risico dat je airco ofwel helemaal niet ofwel niet efficiënt meer werkt, niet de gewenste koelprestaties levert of ineens een stroomslurper wordt.

De montageservice omvat de volgende diensten:

Aankomst<br />
van de technicus 01

Aankomst
van de technicus

Kernboren 02

Kernboren

Installatie<br />
van binnenunits 03

Installatie
van binnenunits

Koelmiddelleiding<br />
van 5 meter per binnenunit 04

Koelmiddelleiding
van 5 meter per binnenunit

Assemblage van<br />
buitenunit aan de gevel 05

Assemblage van
buitenunit aan de gevel

Verbinding<br />
van het apparaat 06

Verbinding
van het apparaat

Een lektest uitvoeren 07

Een lektest uitvoeren

Bijvullen<br />
van koudemiddel 08

Bijvullen
van koudemiddel

De activatie van<br />
het systeem 09

De activatie van
het systeem

Instructie<br />
in de functie 10

Instructie
in de functie

Naast speciaal gereedschap vereist het installeren van een airconditioningsysteem ook veel specialistische kennis. Daarnaast mogen alleen gecertificeerde gespecialiseerde bedrijven werken met koudemiddelen die nodig zijn voor de werking van een airconditioningsysteem.

klima

Waarom het berekenen van de koelbelasting zo belangrijk is?

Het koelvermogen van een airconditioner moet worden aangepast aan de grootte van de te koelen ruimte. Het moet de benodigde hoeveelheid warme lucht uit een ruimte kunnen transporteren om daar de gewenste temperaturen te kunnen produceren.
Om het maximale rendement van het systeem te kunnen halen, moet het apparaat ook optimaal in de ruimte worden geplaatst. Ook hier is de vakkennis van een aircoservice in Breda vereist. De kortst mogelijke route moet worden gekozen tussen de buitenunit en de binnenunit van een split-airconditioningsysteem. Hoe langer de circulatiepaden voor de koelvloeistof, hoe minder efficiënt de airconditioning werkt. De monteurs zorgen er ook voor dat alle leidingen en aansluitingen correct worden gelegd en dat er geen lekken zijn.

Wat gebeurt er als er niet genoeg koelvloeistof in het airconditioningsysteem circuleert?

Een ander aspect van de airconditioning installatie is de juiste dimensionering van het koudemiddel. Als er niet genoeg koelmiddel in het airconditioningsysteem zit, zal de compressor niet voldoende druk genereren. Als gevolg hiervan kan het airconditioningsysteem de kamertemperatuur niet zo efficiënt en snel verlagen.

Met onze aircoservice in Breda bieden wij u een complete service voor installatie. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het vakkundig installeren van uw airconditioningsysteem in Breda, zodat het met maximale efficiëntie kan werken.

klima

BENT U KLAAR OM UW HUIS EEN BETERE SFEER TE GEVEN?

Ontdek onze diensten voor Breda!

klimaanlagen

Airconditioningservice voor de inbedrijfstelling van uw airconditioningtechniek in Breda

Heeft u uw airconditioningsysteem door een vakman in Breda laten installeren, dan volgt de inbedrijfstelling. Zelfs bij deze stap is een simpele druk op een knop of het inschakelen van de airconditioner met een afstandsbediening niet voldoende. Voordat u uw airconditioningsysteem start, moet onze monteur uit Breda een lektest en een druktest uitvoeren om er zeker van te zijn dat alle leidingen en verbindingen goed vast zitten.

Tenslotte wordt het vocht en de lucht met een vacuümpomp uit de koelmiddelleiding gepompt en pas daarna wordt het koelmiddel ingebracht. Volgens de klimaatbeschermingsverordening 303/2008 moeten split-airconditioningsystemen worden geïnstalleerd en in bedrijf worden gesteld door een gecertificeerd gespecialiseerd bedrijf.

klimaanlagen

Wij komen naar u toe voor regulier airco onderhoud

Het kan alleen betrouwbaar, veilig en efficiënt werken als belangrijke onderdelen van het airconditioningsysteem regelmatig worden gecontroleerd en vervangen. Bovendien garandeert een regelmatige airconditioningservice in Breda een lange levensduur van de apparaten. De onderhoudskosten worden afgeschreven, simpelweg omdat u langer kunt genieten van een functionerende airconditioning in Breda.

Met onze aircoservice in Breda bieden wij de volgende onderhoudsdiensten:

 • Functionele test
 • Lektest
 • Vervanging van de koelvloeistof
 • Vervanging van de filters
 • Reiniging en desinfectie van de faciliteit
rysunek klima

Storingen en fouten?

Gelukkig is de moderne airconditioningtechniek niet erg storingsgevoelig. Als u uw airconditioning professioneel heeft laten installeren in uw gebouw in Breda, treden problemen en storingen alleen in uitzonderlijke gevallen op. Mocht het u overkomen dat het systeem niet meer naar behoren of helemaal niet meer werkt, bel dan onze aircoservice in Breda.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor onze airconditioningservice in Breda

We installeren airconditioners van bekende merken in kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, eengezinswoningen, flatgebouwen en andere voorzieningen. Wij berekenen graag een offerte op maat voor u.

GRATIS OFFERTE

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod