Gastronomie

Koel- en airconditioningsystemen voor de cateringindustrie

Contact Lees meer

Airconditioning in het restaurant

Het binnenklimaat in het restaurant of de kantine speelt een grote rol bij het comfort van uw gasten. Niet alleen de ruimte voor de bezoekers, maar ook de keuken moet op elk moment van het jaar een aangename temperatuur hebben. Airconditioning- of koelsystemen zijn hiervoor de perfecte oplossing. Zij zorgen ervoor dat het niet te koud is in de winter en niet te warm in de zomer. Bovendien zorgen airconditioningsystemen in de cateringsector ervoor dat uw werknemers een aangename werksfeer hebben in de kantinekeuken. Toch is het vaak niet zo eenvoudig om het juiste airconditioningsysteem te vinden. Klivatec staat aan uw zijde en helpt u van planning tot installatie.

Het perfecte klimaat voor elke kamer

Uw gasten moeten zich op hun gemak voelen en genieten van het eten of drinken. Om dit te garanderen is een airconditioner de ideale oplossing tegen benauwde, te warme of zelfs te koude gastenkamers. Een airconditioner verwarmt de gastenkamer als het buiten koud is en koelt hem af als het warm is. Airconditioningsystemen met filters hebben ook het voordeel dat zij de lucht zuiveren. Zo staat niets in de weg van de feel-good factor voor uw gasten.

Om uw personeel gemotiveerd en productief te houden, moet ook de keuken geklimatiseerd zijn. Het maakt niet uit of het een kleine keuken of een grote keuken is. Met name hier worden altijd hoge kamertemperaturen gegenereerd door het koken, wat een negatief effect kan hebben op het welzijn van uw werknemers. Bovendien ontstaan er geuren die niet in de gastenkamer mogen komen. Dienovereenkomstig moet uw keuken ook een geschikt luchtafvoersysteem hebben.

Kostenloze texatie en advies

Ook voor uw koelruimtes moet de ideale koeltechniek worden gebruikt. Zo blijven uw producten vers en hoeft u zich geen zorgen te maken over het koelen van het eten of drinken.

Weet u niet welke airconditioner geschikt is voor welke kamer? Dat hangt eigenlijk van veel factoren af. Airconditioners in de gastenkamers of aan de bar moeten onopvallend zijn, maar toch doeltreffend. Ter vergelijking: het uiterlijk van de koeleenheid in uw koelruimte doet er waarschijnlijk niet veel toe, maar moet de ruimte gewoon zoveel mogelijk op dezelfde koele temperatuur houden.

Als u geen ruimte heeft voor een koelruimte, kan een kistsysteem geschikt zijn om uw eten en drinken te koelen.

klima

Dit zijn uw voordelen met Klivatec!

Met Klivatec krijgt u het totaalpakket, van advies en planning tot installatie, wij bieden alles. Ook als uw airconditioner al in werking is, laat Klivatec niets te wensen over en zal u helpen. Onze diensten omvatten het volgende:

 • Advies over alle aspecten van airconditioning, koeling, ventilatie en warmtepomptechnologie
 • Installatie en montage van airconditioning
 • Diagnose op afstand
 • Klantenservice
 • Speciale oplossingen & ontwerp
 • Service en onderhoud

Wij kunnen u ook een individuele aanbieding doen voor totaaloplossingen, zoals de aankoop van een airconditioningsysteem of warmtepomp inclusief installatie.

Wil je meer te weten komen? Neem dan gerust contact met ons op!

klima

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod