Airconditioningservice in Den Haag
voor particuliere en zakelijke klanten

Speelt u met het idee om een ​​aircosysteem te laten installeren en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in Den Haag? Dan vindt u in Klivatec de juiste partner.

CONTACT Lees meer

Aircoservice voor gebouwen in Den Haag

De temperatuur in een ruimte heeft een beslissende invloed op ons algemeen welzijn. Als ruimtes in de zomer te warm worden, neemt het concentratievermogen en het welzijn af. Met een modern airconditioningsysteem houdt u het hele jaar door een constante en comfortabele temperatuur in het gebouw. Met onze aircoservice bieden wij zowel particuliere als zakelijke klanten uit Den Haag een complete service van advies tot regulier onderhoud.

Kolonia

Uw partner
voor de airconditioning installatie in Den Haag

Van veel klanten horen we keer op keer: “We wilden eigenlijk al veel eerder een airconditioning nemen voor in ons kantoor in Den Haag, maar we schrokken van de hoge inspanning die ermee gepaard gaat.”

Deze verlegenheid is volkomen ongegrond, want wij nemen u alle werkzaamheden uit handen die komen kijken bij het plannen, installeren en ook regelmatig controleren van uw airconditioningsysteem. Wij bieden onze aircoservice aan in heel Den Haag.

Advies & planning: Onze aircoservice in Den Haag

Voordat u kunt genieten van een heel nieuw ruimtegevoel, moet u de juiste airconditioner kiezen. Ofwel de monosplit airconditioningsystemen of de multisplit airconditioningsystemen zijn nuttig voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Een mono-split airconditioner bestaat uit een enkele buitenunit en een binnenunit. U kunt het gebruiken om een ​​eenpersoonskamer in een gebouw te airconditioning. De multisplit-systemen zijn daarentegen flexibeler. Ze bestaan ​​uit een buitenunit waarop meerdere binnenunits kunnen worden aangesloten.

GA NAAR ONLINE PLANNER

Bij het plannen van airconditioningsystemen gaat het als volgt
de volgende 3 aspecten zijn bepalend:

1. Prestaties van airconditioning

De prestaties van het airconditioningsysteem moeten altijd zijn afgestemd op het type gebouw in Den Haag. Bij het dimensioneren moet rekening worden gehouden met de grootte en het aantal kamers, evenals met het gemiddeld aantal mensen dat er regelmatig in verblijft. Uw airco moet straks voldoende warme lucht naar buiten kunnen transporteren om de ruimte tot het gewenste niveau te koelen. Om het juiste airconditioningsysteem voor uw toepassing in Den Haag te vinden, berekenen wij de benodigde koellast en maken voor u een offerte op maat.

blank

1. Flexibel plannen

Het is niet altijd mogelijk om vanaf het begin te voorzien hoe de eisen aan uw airconditioningsysteem zullen veranderen. Als je vandaag maar twee kantoren of alleen je woonkamer thuis wilt koelen, kunnen dat morgen meer kamers zijn. Zodat u adequaat kunt inspelen op veranderende eisen, zorgen wij ervoor dat uw airconditioningsysteem in Den Haag flexibel is en dat uw airconditioningsysteem is ontworpen voor de toekomst. Kies je voor een multi-split airco, dan is één buitenunit voldoende om meerdere binnenunits aan te sluiten.

2. Positionering in de ruimte

Bij het plannen van het airconditioningsysteem houden we ook rekening met de vraag waar het apparaat in de ruimte moet komen te staan. Kies de binnenunits op basis van de installatielocatie. Ze kunnen ook vrij in de ruimte aan de muur, aan het plafond, in het verlaagde plafond of als commode worden geplaatst.

Welke informatie hebben we van je nodig

Voor de keuze, installatie en aansluitend onderhoud van uw individuele airconditioningsysteem maken wij graag een offerte op maat voor u. Hiervoor heeft onze aircoservice de volgende gegevens van je nodig:

 • Type gebouw
 • Aantal kamers
 • Grootte van de totale oppervlakte
 • Type binnenunit
 • Aantal personen

Een medewerker van onze klimaattechniek in Den Haag neemt contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We maken ook graag een afspraak bij u op locatie.

klima

Laat de airconditioning vakkundig installeren in Den Haag

Er circuleren talloze doe-het-zelf-instructies op internet, volgens welke airconditioningsystemen zichzelf zouden installeren. Montage en inbedrijfstelling vereisen echter veel expertise, zorg en precisie. Bij de montage van airconditioningsystemen werken onze medewerkers voor airconditioningtechniek in Den Haag volgens alle geldende, normen en wettelijke voorschriften

Zelfmontage wordt om verschillende redenen niet aanbevolen. Om ervoor te zorgen dat de airconditioning daadwerkelijk de gewenste koelcapaciteit kan leveren, moet deze correct worden gedimensioneerd en ook worden geplaatst. Bovendien moeten alle aansluitingen correct worden gelegd, zodat er geen lekken zijn die het koelmiddelcircuit in gevaar brengen. Bij de montage moet rekening worden gehouden met belangrijke details. De koelvloeistof dient indien mogelijk slechts korte afstanden af ​​te leggen om het stroomverbruik laag en het rendement hoog te houden.

Airco installeren in Den Haag: onze diensten voor complete installatie

 • De reis van de technicus naar Den Haag
 • Installatie & aansluiting van de binnenunit
 • Installatie & aansluiting van de buitenunit
 • Aanleggen van de pijpleiding evenals de elektrische kabels en de condensaatleiding in het kanaal
 • Aansluiting van de buitenunit
 • Het evacueren en bijvullen van geschikt koelmiddel
klima

BENT U KLAAR OM UW HUIS EEN BETERE SFEER TE GEVEN?

Ontdek onze diensten voor Den Haag!

klima

Inbedrijfstelling van uw airconditioningsysteem: Onze diensten

 • Het uitvoeren van een lektest volgens de EU-norm nr. 517/2014.
 • Opstellen van een protocol.
 • Inbedrijfstelling van de installatie
 • Uitgebreide testrun inclusief verificatie van juiste koeling en verwarming
 • Instructie in de functies en in de juiste werking van het airconditioningsysteem.
 • Installatie van vloer- of muurbeugels
klimaanlagen

Onderhoud & reparatie: Zodat u lang kunt genieten van uw airconditioningsysteem

Gelukkig zijn moderne airconditioningsystemen zeer robuust en vergen ze weinig onderhoud. Toch kunnen er altijd problemen optreden, vooral als de regelmatige onderhoudsintervallen niet worden nageleefd. Te weinig koelvloeistof in het systeem of verstopte filters kunnen leiden tot een functiebeperking of zelfs het volledig uitvallen van uw airconditioningsysteem in Den Haag. In dit geval is onze aircoservice direct beschikbaar voor klanten uit Den Haag. Daarnaast bieden wij u graag regelmatig onderhoud van uw airconditioningsysteem aan.

Uw voordeel van regelmatig onderhoud door Klivatec:

 • Planbare kosten
 • Langere levensduur van de airconditioningtechniek
 • Betrouwbare servicepartner
 • De efficiëntie van de apparaten behouden
 • Verzekeringsbescherming bij schade

Ook voor het onderhoud van uw airconditioning maken wij graag een offerte op maat voor u.

klimaanlagen

Hoe vaak moet ik een airco laten vullen?

De koelvloeistof roteert in een circuit in uw airconditioningsysteem. Toch gaat er in de loop van een jaar gemiddeld 10% van de koelvloeistof verloren, bijvoorbeeld door verdampingsprocessen of kleine, nauwelijks zichtbare lekkages. Om het airconditioningsysteem echter efficiënt te laten koelen en op lange termijn economisch te laten werken, moet de koelvloeistof regelmatig worden vervangen en bijgevuld.

Hoe vaak moet er onderhoud plaatsvinden?

Voor commerciële airconditioningsystemen wordt een vast onderhoudsinterval voorgeschreven, maar ook voor particulier gebruikte systemen adviseren wij regelmatig onderhoud. Als onderdeel van dit onderhoud kunnen wij de airco bijvullen met koelvloeistof en de filters reinigen of vervangen. De onderhoudskosten worden afgeschreven omdat de airconditioning in Den Haag dan weer op volle toeren kan draaien.

rysunek klima

Storingen en fouten?

Gelukkig is de moderne airconditioningtechniek niet erg storingsgevoelig. Als u uw airconditioning vakkundig heeft laten installeren in uw pand in Den Haag, komen problemen en storingen slechts in uitzonderlijke gevallen voor. Mocht het u overkomen dat het systeem niet meer naar behoren of helemaal niet meer werkt, bel dan onze aircoservice in Den Haag.

Ontvang vandaag nog een offerte voor onze aircoservice in Den Haag

We installeren airconditioners van bekende merken in kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, eengezinswoningen, flatgebouwen en andere voorzieningen. Wij berekenen graag een offerte op maat voor u.

GRATIS OFFERTE

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod