Airconditioningservice in Rotterdam
voor particuliere en zakelijke klanten

Speelt u met het idee om een ​​airconditioningsysteem te laten installeren en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in Rotterdam? Dan vindt u in Klivatec de juiste partner.

CONTACT Lees meer

Airconditioningservice in Rotterdam: Complete service voor uw airconditioningsysteem

Een moderne airco geeft je comfort met een druk op de knop. Hij regelt op elk moment van het jaar de temperatuur in de kamer en zorgt zo letterlijk voor een koel hoofd – op het werk en in huis. U kunt echter alleen van zo’n meerwaarde genieten als uw airconditioningsysteem correct is geselecteerd, vakkundig is geïnstalleerd en regelmatig wordt onderhouden. Wij zijn gespecialiseerd in een professionele airconditioningservice voor particuliere en zakelijke klanten in Rotterdam.

Kolonia

Waarom wij de juiste airconditioningservice zijn
zijn voor onze klanten in Rotterdam

Onze airco-experts in Rotterdam kunnen trots zijn op jarenlange expertise. We zijn meegegroeid met de airconditioningmarkt en bieden onze airconditioningservice in Rotterdam onafhankelijk van de fabrikant aan. Wij onderhouden en installeren airconditioningsystemen in onder meer Rotterdam van Daikin, Fujitsu, Samsung, TCL of Klivatec.

U kunt vertrouwen op eerlijk advies. Ook nadat uw airconditioningsysteem in Rotterdam in gebruik is genomen, staan ​​wij nog steeds voor u klaar. Bel ons gewoon wanneer de volgende onderhoudsafspraak moet plaatsvinden of wanneer uw airconditioning gerepareerd moet worden.

Waarom een ​​professionele airconditioner essentieel is

Als u een split airconditioningsysteem in uw kamers wilt installeren, dan is dat altijd een structurele verandering, omdat de buitenunit aan de gevel moet worden geïnstalleerd. Er zijn belangrijke factoren om te overwegen:

 • Plaatsing van de buitenunit
 • Lengte van de koelmiddelleidingen
 • Plaatsing van binnenunits
 • Professionele verbinding
 • Professionele inbedrijfstelling

Al deze werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd door een gecertificeerde airconditioning installateur. Kleine fouten bij de montage en inbedrijfstelling van de airconditioner kunnen al leiden tot ernstige defecten. Bovendien werkt uw airconditioningsysteem alleen effectief als het goed is geïnstalleerd.

GA NAAR ONLINE PLANNER

Welk klimaatsysteem
is de juiste voor mijn toepassing?

De markt voor airconditioning is groot. Talloze fabrikanten werken voortdurend aan nieuwe airconditioningsystemen die voor individuele doeleinden worden vervaardigd en hun voordelen op verschillende gebieden ontplooien. De modernste systemen zijn de monosplit en multisplit airconditioningsystemen in Rotterdam. Deze systemen bestaan ​​uit een buitenunit die is aangesloten op een of meer binnenunits.

Monosplit-airconditioners

Deze airconditioner kan precies één van uw kamers in Rotterdam koelen. Het bestaat uit precies één buiten- en één binnenunit. Monosplit-systemen zijn ideaal als de eisen aan uw airconditioningsysteem in de loop van de tijd niet toenemen.

Multisplit-airconditioners

Een multi-split airconditioningsysteem kan daarentegen flexibel worden uitgebreid. Op de buitenunit kunnen meerdere binnenunits worden aangesloten. Hierdoor kunt u meerdere kamers in een gebouw met één airco in Rotterdam airconditioning geven.

blank

Aircoservice voor split units in Rotterdam

Split-airconditioningsystemen worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld computerruimtes te koelen, zodat de gevoelige technologie niet in gevaar komt door de hoge temperaturen. Maar we kunnen uw airconditioning ook professioneel installeren in particuliere gebouwen of individuele kantoren in Rotterdam. Als koelvloeistof gebruiken wij de typen R410A of R407C.

Onze complete service voor split airconditioning in Rotterdam omvat de volgende diensten:

 • Gedetailleerd advies
 • Beoordeling van structurele veranderingen
 • Airconditioning plannen in Rotterdam
 • Individuele offerte voorbereiding
 • Installatie van uw nieuwe splitsysteem
 • Demontage, en afvoer van oude airconditioningsystemen
 • Inbedrijfstelling van het systeem

Is het mogelijk om de airconditioning in het oude gebouw in Rotterdam achteraf aan te brengen?

Split-airconditioningsystemen zijn ideaal voor montage achteraf in oude gebouwen in Rotterdam. Regel vandaag nog een consult met onze airconditioningservice, zodat we uw airconditioningsysteem effectief kunnen plannen.

klima

Airconditioningservice voor multisplit-apparaten in Rotterdam

We raden de multi-split airconditioners aan aan alle klanten die flexibiliteit willen in de airconditioning van hun gebouw. U kunt de systemen naar wens uitbreiden. Bovendien imponeren deze airconditioningsystemen onze klanten uit Rotterdam met hun hoge kosteneffectiviteit en efficiëntie. Ook zijn deze systemen geschikt voor speciale bouwsituaties, bijv. voor ruimtes met schuine plafonds, en kunnen ze daar individueel op worden afgestemd.

Laat multi-split airconditioningsystemen vakkundig installeren: Onze airconditioningservice in Rotterdam

 • Advies & planning van het airconditioningsysteem
 • Aankomst van de technicus
 • Airconditioning installeren in Rotterdam
 • Aansluiting van de binnenunits
 • Aanleggen van de koelmiddelleidingen

Wij installeren uw airconditioningsystemen in kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, eengezinswoningen en andere voorzieningen in Rotterdam.

klima

BENT U KLAAR OM UW HUIS EEN BETERE SFEER TE GEVEN?

Ontdek onze diensten voor Rotterdam!

klima

Inbedrijfstelling van uw airconditioning units in Rotterdam: Een gespecialiseerd bedrijf is hierbij onmisbaar

De werkzaamheden aan uw airconditioningsysteem in Rotterdam houden niet op bij de professionele installatie. Ook de daaropvolgende inbedrijfstelling behoort in professionele handen zodat alles uiteindelijk gesmeerd loopt. In deze stap controleren we alle leidingen opnieuw en vullen we het systeem met koelvloeistof.

Onze diensten voor de inbedrijfstelling van het airconditioningsysteem

 • Een lektest uitvoeren
 • Opstellen van een protocol
 • Professionele inbedrijfstelling van uw airconditioningsysteem in Rotterdam
 • Uitgebreide testrun
 • Instructie in de functies
 • Installatie van vloer- of muurbeugels
rysunek klima

Onze aircoservice zorgt voor het reguliere onderhoud van uw aircosysteem in Rotterdam

Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw airconditioningsysteem en wilt u maximale efficiëntie en prestaties? Regelmatig airco-onderhoud is dan essentieel. Als u uw airconditioning zakelijk gebruikt, is regelmatig onderhoud zelfs wettelijk verplicht. Maar ook als u uw airconditioner in Rotterdam privé gebruikt, moet u deze om de één tot twee jaar laten onderhouden.

Als u onze aircoservice in Rotterdam met regelmatig onderhoud inschakelt, controleren wij alle leidingen en aansluitingen en vullen we de koelvloeistof bij. Zonder voldoende koudemiddel nemen de prestaties van uw airconditioningsysteem continu af. Filters worden ook dienovereenkomstig vervangen of gereinigd tijdens onderhoud. De kosten voor het onderhoud van uw airconditioningsysteem in Rotterdam worden afgeschreven omdat u energie bespaart en langer kunt genieten van uw airconditioningsysteem.

Airconditioning reparatie in Rotterdam

Gelukkig komen problemen zelden voor met moderne airconditioningsystemen. Mocht er een storing optreden, neem dan contact op met onze aircoservice. Wij bieden onze klanten uit Rotterdam snelle reactietijden, zodat uw systeem snel weer in gebruik kan worden genomen.

De meest voorkomende oorzaken van storingen zijn vervuilde filters of onvoldoende koudemiddel. Soms zijn onjuist gelegde leidingen ook de oorzaak van lekkages in het airconditioningsysteem.

GRATIS OFFERTE

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod