Apeldoorn

Airconditioningservice in Apeldoorn
voor particuliere en zakelijke klanten

Speelt u met het idee om een ​​airconditioningsysteem te laten installeren en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf uit Apeldoorn? Dan vindt u in Klivatec de juiste partner.

CONTACT Lees meer

Airconditioningservice voor split-units in Apeldoorn

Als competent gespecialiseerd bedrijf voor airconditioning- en koeltechniek bieden wij onze klanten een volledige service voor de planning, installatie en inbedrijfstelling, evenals het daaropvolgende onderhoud en reparatie van uw airconditioningsysteem. Met onze aircoservice zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in split- en multisplit aircosystemen in Apeldoorn. Wij garanderen u eerlijke aanbiedingen, snelle reactietijden en effectieve installatie voor een lange levensduur van het systeem.

Kolonia

Airconditioning
van privé- en bedrijfsruimten in Apeldoorn

Bent u momenteel op zoek naar een effectieve manier om het binnenklimaat in uw privé- of bedrijfspand te verbeteren? Dan helpen wij u graag met het plannen van uw airconditioningsysteem. Omdat uw kamers op maat zijn gemaakt en net zo individueel worden gebruikt als ze worden gebruikt, moet ook de airconditioning op deze ruimtelijke situatie worden afgestemd.

Welke airco is de juiste?

Om op elk moment van het jaar het perfecte klimaat in uw kamers te laten heersen, speelt de keuze en dimensionering van de airconditioning vooraf een belangrijke rol. Het is daarom belangrijk om tijdens de planning rekening te houden met belangrijke details zodat u uiteindelijk de gewenste service krijgt.

Een belangrijk aspect hierbij is de berekening van de koellast. Dit is de hoeveelheid warmte die een airconditioner uit de kamer moet verwijderen zodat de kamerlucht de gewenste temperatuur bereikt. De volgende aspecten spelen een rol:

 • Kamer grootte
 • Isolatie
 • Gemiddeld aantal mensen in de kamer
 • Verlichting & andere warmtebronnen
 • Zonwering systemen
 • Geografische oriëntatie van de kamer

Ook het gebruik van de ruimte speelt een beslissende rol, want veel laptops en andere technische apparaten zorgen voor extra warmteontwikkeling in vergaderruimtes. Onze specialisten voor airconditioning in Apeldoorn komen graag bij u ter plaatse in Apeldoorn Noord, Oost, Zuid of West om de ruimtesituatie te analyseren en een offerte op maat voor u te maken.

GA NAAR ONLINE PLANNER

Waarom zijn split-airconditioners geschikt?
voor bijna elke ruimtesituatie in Apeldoorn?

Het is zinvol om airconditioningsystemen in particuliere of commerciële ruimtes in Apeldoorn zo flexibel mogelijk te houden. Multisplit airconditioningsystemen passen zich aan de veranderende behoeften van gebruikers aan. Er kunnen maximaal zes binnenunits op één buitenunit worden aangesloten.

Een voorbeeld

U heeft drie kantoren gehuurd die u van airconditioning wilt voorzien. In de loop van de tijd werd de kantoorruimte in Apeldoorn echter uitgebreid met extra kamers. Ook is er een technische ruimte toegevoegd, die gekoeld moet worden om de gevoelige systemen niet in gevaar te brengen. Met een multi-split airconditioner heeft u altijd de mogelijkheid om zonder veel moeite extra binnenunits op de airconditioner aan te sluiten.

Met onze airconditioningservice ondersteunen wij u graag bij het plannen van uw airconditioningsysteem in:

 • huizen
 • commerciële gebouwen
 • kantoren
 • praktijken
 • advocatenkantoren
 • Hotels
 • restaurants
 • ziekenhuizen
blank

Professionele airconditioning installatie in Apeldoorn

De montage en installatie van uw airconditioningsysteem in Apeldoorn mag alleen worden uitgevoerd door een ervaren en gecertificeerd specialistisch bedrijf. Alleen al het installeren van de buitenunit is een structurele verandering aan de gevel die professioneel gereedschap, ervaring en knowhow vereist. Veel componenten spelen een rol bij de vraag of het airconditioningsysteem uiteindelijk voor een efficiënte airconditioning kan zorgen.

De monteurs van onze aircoservice in Apeldoorn plaatsen de binnenunits zo in de ruimte dat de routes voor de koudemiddelleidingen zo kort mogelijk zijn. Houd er bij het plaatsen van de buitenunit rekening mee dat er een bepaalde hoeveelheid geluid zal zijn, die de buren niet mag storen. Bij het installeren van het airconditioningsysteem moet erop worden gelet dat alle verbindingen stevig genoeg zijn om te voorkomen dat er koelvloeistof ontsnapt.

Laat de inbedrijfstelling over aan een airconditioningservice in Apeldoorn

Nadat de airconditioner in uw kamers in Apeldoorn is geïnstalleerd, moet deze professioneel in bedrijf worden gesteld door een airconditioningservice. Inbedrijfstelling omvat een lektest en het opstellen van een protocol. In deze stap moeten we ook het airconditioningsysteem vullen zodat het koelcircuit in uw gebouw in Apeldoorn soepel werkt. Tot slot instrueren onze technici de gebruikers opnieuw in de juiste werking van het systeem.

klima

Regelmatig onderhoud van uw aircosysteem door onze aircoservice

Regelmatig airco-onderhoud verlengt de levensduur van uw airco aanzienlijk. Bovendien zorgt de controle met bepaalde tussenpozen voor betrouwbare prestaties en een efficiënt energieverbruik. Als u uw airconditioningsysteem in Apeldoorn commercieel gebruikt, is jaarlijks onderhoud wettelijk verplicht in de koudemiddelverordening. Maar ook als u uw airconditioner privé in uw eigen huis in Apeldoorn gebruikt, raden wij u dringend aan om elke één tot twee jaar een regelmatige controle uit te voeren.

Als onderdeel van het onderhoud zorgt onze aircoservice ervoor dat alle relevante onderdelen van het apparaat worden gecontroleerd, gereinigd en indien nodig vervangen. Zo voorkom je dat er spontane storingen ontstaan ​​doordat filters ineens dicht zitten of te weinig koudemiddel in het systeem ronddraait.

Hoe vaak moet je de airco bijvullen?

Tijdens airco-onderhoud wordt ook het koudemiddelpeil gecontroleerd. De koelvloeistof in uw airconditioner circuleert in een circuit; toch komt het voor dat het met de tijd afneemt. In de meeste gevallen kunt u uw airconditioningsysteem niet zelf vullen – hiervoor moet een gecertificeerd specialistisch bedrijf uit Apeldoorn worden ingehuurd. Wij raden u aan om het koelmiddel te controleren als onderdeel van de reguliere onderhoudsafspraken en deze dienovereenkomstig te laten bijvullen.

klima

BENT U KLAAR OM UW HUIS EEN BETERE SFEER TE GEVEN?

Ontdek onze diensten voor Apeldoorn!

klimaanlagen

Profiteer van onze airconditioningservice in Apeldoorn

Door te kiezen voor professionele montage, installatie en onderhoud van uw airco in Apeldoorn wegen de voordelen op tegen de kosten.

 • U krijgt vooraf uitgebreid advies
 • Wij garanderen een professionele aansluiting van uw systeem
 • De airconditioner werkt efficiënt en bespaart elektriciteit

Onze airconditioningservice in Apeldoorn werkt onafhankelijk van de fabrikant. Daardoor kunnen we in Apeldoorn precies de airconditioner voor uw individuele toepassing vinden, vooral in het consult, dat precies op deze doeleinden is afgestemd.

klimaanlagen

Welk systeem is de moeite waard om te kiezen?

Door het grote aantal moderne airconditioningsystemen op de markt is er niet meer één systeem dat aan alle eisen voldoet. Monosplit-systemen worden bijvoorbeeld geïnstalleerd wanneer slechts één ruimte in een gebouw moet worden gekoeld. Het nadeel van dit systeem is dat het achteraf niet flexibel kan worden aangepast.

Als u meer flexibiliteit van het airconditioningsysteem belangrijk vindt, is het multisplit airconditioningsysteem de beste keuze. Deze systemen bestaan ​​uit een buitenunit waarop maximaal zes binnenunits kunnen worden aangesloten. Ook als u vandaag slechts twee kamers in een gebouw wilt koelen, kunt u het systeem de komende jaren flexibel uitbreiden.

rysunek klima

Reparatie van koeling en airconditioning in Apeldoorn

Moderne airconditioners hebben een zeer lange levensduur en behoeven slechts zelden gerepareerd te worden. Reparaties zijn bijna overbodig, zeker als ze regelmatig worden gecontroleerd en je het systeem blijft vullen met koudemiddel. Desondanks kunnen er ondanks goed onderhoud fouten in het systeem optreden. In dat geval helpen wij u graag verder met onze aircoservice in Apeldoorn. Maak op korte termijn een reparatieafspraak.

Ontvang vandaag nog een aanbieding voor onze airconditioningservice in Apeldoorn

We installeren airconditioners van bekende merken in kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, eengezinswoningen, flatgebouwen en andere voorzieningen. Wij berekenen graag een offerte op maat voor u.

GRATIS OFFERTE

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod