Aircoservice in Amsterdam
voor particuliere en zakelijke klanten

Speelt u met het idee om een ​​airconditioningsysteem te laten installeren en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in Amsterdam? Dan vindt u in Klivatec de juiste partner.

CONTACT Lees meer

Aircoservice op maat in Amsterdam

Van het selecteren van een geschikte airconditioner tot de installatie en het daaropvolgende onderhoud, komt er veel bij kijken. Als fabrikantonafhankelijke airconditioningservice in Amsterdam kunnen wij u professioneel begeleiden bij alle stappen tot het hele jaar door kamerairconditioning. Of u nu airconditioning wilt voor uw woning in Amsterdam of uw kantoren, opslagruimtes of bedrijfshallen wilt luchten: wij zijn er voor u!

Kolonia

Welk systeem is voor u het meest geschikt?

Met zoveel moderne airconditioners op de markt, is er niet langer één systeem dat aan alle behoeften voldoet. Monosplit-systemen worden bijvoorbeeld geïnstalleerd wanneer slechts één ruimte in een gebouw moet worden gekoeld. Het nadeel van dit systeem is dat het achteraf niet flexibel kan worden aangepast. Wilt u meer flexibiliteit voor uw airconditioningsysteem in Amsterdam, dan is een multisplit airconditioningsysteem de beste keuze. Deze systemen bestaan ​​uit een buitenunit die kan worden aangesloten op maximaal zes binnenunits. Ook als u vandaag slechts twee kamers in een gebouw wilt koelen, kunt u het systeem de komende jaren flexibel uitbreiden.

Wij installeren airconditioningsystemen in onder andere Amsterdam:

 • Huizen
 • Commerciële gebouwen
 • Kantoor ruimte
 • Ziekenhuizen
 • Medische praktijken
 • Advocatenkantoren
 • Hotels
 • Restaurants

Naast de selectie van een geschikt airconditioningsysteem, spelen zaken als het type gebouw, het aantal kamers, de grootte van de totale te koelen ruimte en het aantal mensen dat regelmatig in de betreffende kamers verblijft, een rol. Er wordt ook rekening mee gehouden bij het plannen van het airconditioningsysteem. Onze aircoservice ontwikkelt daarom een ​​concept op maat voor u.

GA NAAR ONLINE PLANNER

De diensten van onze airconditioningservice
in Amsterdam in één oogopslag

Wij bieden onze particuliere en zakelijke klanten een complete service voor hun airconditioningsystemen in Amsterdam. Dit omvat de volgende diensten:

1. Advies & planning

Wij ondersteunen u vanaf de planning van uw airconditioningsysteem. Gebruik onze gratis Air Conditioning Planner om een ​​offerte op maat van ons te krijgen. We plannen dan graag een telefonische afspraak in of komen naar u in Amsterdam om eventuele openstaande vragen ter plaatse te bespreken. Onze experts zullen u ook wijzen op juridische aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij het installeren van het airconditioningsysteem.

 

blank

2. Installatie en inbedrijfstelling

Wij zijn gespecialiseerd in airconditioning installatie en bieden u een professionele installatie. Dit vereist ervaring en specialistische kennis, want alleen als het airconditioningsysteem in Amsterdam correct is geïnstalleerd, kan het de gewenste prestaties leveren. Naast de positionering van de binnenunits in de ruimte spelen ook de kortst mogelijke afstanden voor de koelmiddelleidingen een rol. Ook de inbedrijfstelling mag alleen door een specialist worden uitgevoerd. Koelvloeistof wordt vakkundig bijgevuld, alle aansluitingen worden gecontroleerd en de dichtheid wordt gecontroleerd. De gebruikers van het airconditioningsysteem krijgen vervolgens gedetailleerde instructies over het systeem – dit kan uiteindelijk bepalend zijn voor efficiëntie en stroomverbruik.

3. Reparatie van koeling en airconditioning

Gelukkig komt het zelden voor dat een moderne en goed onderhouden airconditioner zomaar kapot gaat. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan staan ​​wij altijd voor u klaar. In Amsterdam voeren wij vakkundige reparaties uit aan koel- en klimaatinstallaties.

4. Onderhoud van uw airconditioner

Wij adviseren regelmatig airconditioning-onderhoud in Amsterdam voor zowel commerciële airconditioningsystemen als particuliere systemen. Onderhoud omvat diverse reinigingswerkzaamheden in het systeem.Onze aircoservice in Amsterdam controleert het gesloten systeem op eventuele gebreken. Het door ons aanbevolen onderhoudsinterval is afhankelijk van het gebruik van het apparaat. Als de airconditioning het hele jaar door draait, raden we aan om deze een keer per jaar te laten onderhouden. Als de split-airconditioner alleen in de zomer draait, is een onderhoudsinterval van 2 jaar in de meeste gevallen voldoende.

Naast speciaal gereedschap vereist het installeren van een airconditioningsysteem ook veel specialistische kennis. Daarnaast mogen alleen gecertificeerde gespecialiseerde bedrijven werken met koudemiddelen die nodig zijn voor de werking van een airconditioningsysteem.

klima

Goed om te weten: airconditioningsystemen die niet worden onderhouden, kunnen leiden tot zware straffen

Een lek in de airconditioner is niet alleen schadelijk voor het apparaat, maar ook voor het milieu. Daarom zijn regelmatige lektesten door een gespecialiseerd bedrijf alleen wettelijk verplicht. Doet u dit niet, dan volgen er zware straffen.

5. Filterreiniging

De filters worden meestal gereinigd als onderdeel van het onderhoud van de airconditioning. Door het luchtfilter regelmatig te reinigen, zorgen we ervoor dat het volledige koelende effect van het systeem jarenlang behouden blijft. Filters die verstopt zijn met vuil en stof vertragen letterlijk de prestaties van het systeem. Ze vormen ook een broedplaats voor ziektekiemen, die via de airconditioning weer in de kamer kunnen komen en de lucht daar op lange termijn kunnen vervuilen.

 

6. Lektest

Verschillende omstandigheden – zoals een onjuiste installatie – kunnen ervoor zorgen dat het airconditioningsysteem gaat lekken. In dit geval gaat het aan prestaties en efficiëntie in en neemt het energieverbruik toe zonder dat de gewenste koelcapaciteit in de ruimte nog wordt bereikt. Vermoedt u dat uw airconditioning in Amsterdam stroom verliest? Regel dan een lektest met onze aircoservice in Amsterdam.

 

7. Airco vullen in Amsterdam

Wanneer een airconditioningsysteem in gebruik wordt genomen, moet deze eerst goed worden gevuld met de juiste koelvloeistof. In Amsterdam zijn wij hiervoor uw aanspreekpunt.

klima

BENT U KLAAR OM UW HUIS EEN BETERE SFEER TE GEVEN?

Ontdek onze diensten voor Amsterdam!

rysunek klima

Storingen en fouten?

Gelukkig is de moderne airconditioningtechniek niet erg storingsgevoelig. Als u uw airconditioning vakkundig heeft laten installeren in uw pand in Amsterdam, treden problemen en storingen alleen in uitzonderlijke gevallen op. Mocht het u overkomen dat het systeem niet meer naar behoren of helemaal niet meer werkt, bel dan onze aircoservice in Amsterdam.

Ontvang vandaag nog een aanbieding voor onze airconditioningservice in Amsterdam

We installeren airconditioners van bekende merken in kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, eengezinswoningen, flatgebouwen en andere voorzieningen. Wij berekenen graag een offerte op maat voor u.

GRATIS OFFERTE

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod