Onderhoud

Uw betrouwbare airconditioningservice bij u in de buurt

Contact Lees meer

Het installeren, achteraf inbouwen of vervangen van airconditioningunits is vaak een complexe aangelegenheid. Er is een enorme keuze aan airconditioners op de markt. Het is gemakkelijk het overzicht te verliezen en niet te weten welke airconditioner ideaal is. Met Klivatec haalt u een partner in huis die u al deze zorgen uit handen neemt. Wij bieden een uitgebreide service rond koel- en airconditioningtechniek.

Consulting voor airconditioning en koeling

Het verlangen naar aangename temperaturen in verschillende ruimtes is vaak groot. Toch weten maar weinig mensen welke airconditioners voor hen ideaal zijn. Veel factoren spelen daarbij een rol. Ongeacht prijs, ontwerp of prestatie, Klivatec helpt u bij het kiezen van de juiste airconditioning unit. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar monoblock-apparaten, mobiele apparaten of split-apparaten. Wij staan ​​aan uw zijde met al onze expertise.

Montage en installatie van airconditioning units

Voor de installatie of aanpassing van airconditioningsystemen zijn specialisten nodig. Het is niet alleen wettelijk verplicht dat airconditioningsystemen door een technicus worden goedgekeurd voordat ze in gebruik worden genomen. Het dient ook uw veiligheid. Split airconditioners vereisen koelmiddel, dat kan lekken als de airconditioner verkeerd is geïnstalleerd en schade kan veroorzaken aan de unit en het gebouw. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u helpen met de montage en installatie van uw airconditioner.

Kostenloze texatie en advies

Onderhoud en reparatie

Als u al een airconditioner hebt, is een regelmatige controle van de airconditioning noodzakelijk om te garanderen dat deze goed werkt. Onze diensten omvatten regelmatig onderhoud van uw airconditioners door onze experts.

Als u een defecte airconditioner hebt en deze moet worden gerepareerd, staan wij ook voor u klaar. Onze technici hebben jarenlange ervaring op het gebied van airconditioningtechniek en kunnen defecten zoals lekkages snel en vakkundig verhelpen. De reparatie wordt altijd uitgevoerd door deskundigen op het gebied van airconditioning- en koeltechniek.

Klantenservice

Het is belangrijk voor Klivatec dat onze klanten tevreden zijn. Dit omvat ook een uitstekende klantenservice. Van planning tot onderhoud en controle van de airconditioning, een betrouwbare en snelle klantendienst begeleidt u. Onze medewerkers streven er altijd naar de best mogelijke oplossing voor u te vinden. Het maakt niet uit of u vragen heeft over splitsystemen, koelmiddelen, de installatie van een airconditioner of iets dergelijks.

klima

Speciale oplossing

Voor ons maakt het niet uit of u een airconditioningsysteem in uw privé-woning of in een van uw commerciële panden wilt hebben. Naast onze ondersteuning van particuliere klanten bij de montage en installatie van airconditioningsystemen uit het split- en multi-splitsegment, is de ondersteuning van dergelijke projecten voor zakelijke klanten een van onze bijzondere sterke punten. Of u nu een kantoor met klimaattechniek wilt uitrusten, een magazijn van klimaattechniek wilt voorzien of een artsenpraktijk, advocatenkantoor of zelfs een hotel of restaurant beheert en uw patiënten, klanten of gasten een aangename atmosfeer wilt bieden – wij ondersteunen u bij al deze taken met een betrouwbare, snelle en schone installatie van split- en multi-split-airconditioningsystemen!

Wij doen u graag een aanbod dat is afgestemd op uw individuele behoeften.

klima

Voordelen met Klivatec als gespecialiseerd airconditioningsbedrijf

Met Klivatec haalt u een betrouwbare partner in huis voor uw airconditioning- en koelsystemen. Onze jarenlange ervaring en onze service onderscheiden ons. Het allesoverheersende doel is altijd de tevredenheid van onze klanten. De professionele ondersteuning bij structurele veranderingen met klimaatregelings- en ventilatiesystemen en onze andere diensten worden ondersteund door de bekwaamheid van onze medewerkers. Klivatec gaat elke uitdaging aan. Het is voor ons ook belangrijk te benadrukken dat wij onafhankelijk van fabrikanten werken, zodat wij u de hoogste kwaliteit tegen eerlijke prijzen kunnen bieden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor airconditioning in de meest uiteenlopende gebieden. Wij bieden de beste airconditioningservice in de volgende gebieden:

U kunt op ons rekenen voor alles, van advies tot installatie. Daarnaast begeleiden wij u ook bij onderhoud en service tot en met reparatie tijdens de garantiefase en daarna. U heeft te allen tijde een overzicht van de prijzen en kosten. Overtuig uzelf van onze hoge kwaliteitsnorm in combinatie met de beste prijs-kwaliteitverhouding en neem contact met ons op.

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod