Compleet aanbod airconditioning van een gespecialiseerd bedrijf in Nederland

Speelt u met het idee om een ​​airconditioningsysteem te laten installeren en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf uit Nederland? Dan vindt u in Klivatec de juiste partner.

CONTAKT CONTACT NU

Moderne klimaattechniek zorgt voor een feelgood-sfeer in kantoren en privé-woonruimtes. Om de technologie echter goed te laten werken, efficiënt te laten zijn en aan de verwachtingen te voldoen, moeten alle componenten optimaal op elkaar zijn afgestemd. Naast het selecteren van de juiste airconditioningtechniek voor uw kamers, zijn ook een professionele installatie en de juiste instelling van belang. Precies daarom bieden wij u een compleet assortiment airconditioningsystemen voor heel Nederland.

Kolonia

Waarom is professionele installatie?
de airconditioning zo belangrijk?

Uiteindelijk komt iedereen die een airco koopt in Nederland altijd voor een beslissing te staan: zelf installeren of op zoek naar aircotechniek in de buurt die gespecialiseerd is in professionele installatie. Om langdurig van uw airconditioningtechniek te kunnen genieten, raden wij onze klanten sterk aan om een ​​compleet programma airconditioningsystemen uit Nederland te gebruiken.

Twee redenen voor een professionele airco-installatie in de buurt

1. Maatvoering van het systeem

Om ervoor te zorgen dat het airconditioningsysteem voor particuliere of commerciële ruimtes in Haarlem ook de gewenste airconditioningprestaties kan leveren, moet het correct worden gedimensioneerd. Dit betekent dat de juiste koellast moet worden berekend voor de grootte van de ruimte. Om de temperatuur en luchtvochtigheid in de gewenste verhouding te krijgen, moet de airconditioning een bepaalde hoeveelheid warmte aan de room kunnen onttrekken. Naast de grootte van de ruimte moet ook rekening worden gehouden met de isolatie, de zonnestraling en de oriëntatie van de ruimte. Alleen dan kan een ruimte effectief worden gekoeld.

2. Professionele installatie

Het is belangrijk dat alle slangen goed zijn aangesloten en correct zijn geleid. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de afstanden tussen de binnen- en buitenunits zo kort mogelijk zijn, zodat het airconditioningsysteem zo efficiënt mogelijk werkt en er geen lekkage optreedt.

Deze twee factoren kunnen alleen worden gegarandeerd door een gespecialiseerd bedrijf voor airconditioningtechnologie in Haarlem. Klivatec biedt een compleet assortiment airconditioningsystemen voor particuliere en commerciële klanten in Almere Amsterdam Apeldoorn Breda Eindhoven Groningen Haga Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht.

GA NAAR ONLINE PLANNER


Inbedrijfstelling van het airconditioningsysteem alleen door een gespecialiseerd bedrijf

Nadat de airconditioning is geïnstalleerd door een gespecialiseerd airconditioningbedrijf in de buurt, mag de inbedrijfstelling alleen worden overgelaten aan experts. Alleen de airco aanzetten is niet genoeg. Er moeten vooraf een lektest en een druktest worden uitgevoerd om er zeker van te zijn dat alle leidingen en verbindingen goed vast zitten.

Een vacuümpomp wordt vervolgens gebruikt om vocht en lucht uit de koelmiddelleiding te verwijderen, zodat het koelmiddel kan worden ingebracht. Naast speciaal gereedschap vereist deze inbedrijfstelling van het airconditioningsysteem ook specialistische kennis en ervaring. In ieder geval mogen alleen bedrijven voor klimaattechniek in Nederland die hiervoor gecertificeerd zijn, met koudemiddelen werken. Volgens de klimaatbeschermingsverordening 303/2008 moeten split-airconditioningsystemen worden geïnstalleerd en in bedrijf worden gesteld door een gecertificeerd gespecialiseerd bedrijf.

blank

Staatssteun ontvangen voor de complete airconditioningservice in Nederland

Als u een airconditioner koopt en deze professioneel laat installeren, kunt u er geld voor terugkrijgen. In het kader van het programma “Federale Financiering Efficiënte Gebouwen” (BEG) worden zowel individuele maatregelen in bestaande bouw als maatregelen ter verhoging van de efficiëntie in woningen en utiliteitsbouw gefinancierd.

Subsidies voor de professionele installatie en inbedrijfstelling van een airconditioningsysteem

BAFA bevordert niet alleen de aanschaf van lucht/water warmtepompen of lucht/lucht warmtepompen, maar ook de kosten voor montage en inbedrijfstelling. Als u een bestaand systeem wilt optimaliseren, komt dit ook in aanmerking.

Wij ondersteunen u bij de aanvraag

Onze complete airconditioningservice in Nederland omvat ook ondersteuning bij de aanvraag. Het is van belang dat de aanvraag wordt ingediend voordat de opdracht wordt gegund. U kunt hiervoor een offerte opvragen bij Klivatec. Uw persoonlijke specialistische adviseur ondersteunt u vervolgens in alle stappen van het aanvraagproces. U krijgt dan tot 35% subsidie ​​van de staat.

klima

Correcte airconditioningplanning voor een soepele werking

Ons complete assortiment airconditioningsystemen in Nederland omvat vooral een goed onderbouwde planning. Hiervoor stellen wij u onze airconditioningplanner ter beschikking, die u in slechts 5 stappen naar uw individuele aanbieding leidt.

Onze gespecialiseerde adviseurs vinden het beste airconditioningsysteem voor uw kamers en maken u graag een individueel aanbod voor de selectie van een geschikt airconditioningsysteem, inclusief installatie en inbedrijfstelling in heel Nederland.

Dit zijn de diensten van onze complete service voor airconditioningsystemen in Nederland

Wij zijn uw gespecialiseerde bedrijf voor de montage en inbedrijfstelling van koel- en klimaattechniek in Nederland. Als dienstverlener zijn we altijd state-of-the-art, maar we blijven vertrouwen op de oude waarden: kwaliteit, betrouwbaarheid en vertrouwen.

Ons complete airconditioning-aanbod geldt voor klanten uit heel Nederland:

 • particuliere woningen
 • scholen
 • kantoren en advocatenkantoren
 • warenhuizen
 • magazijnen
 • hotels en restaurants
 • kantoren en autoriteiten
 • ziekenhuizen en medische praktijken
klima

BENT U KLAAR OM UW HUIS EEN BETERE SFEER TE GEVEN?

Ontdek onze diensten voor Nederland!

klimaanlagen

Compleet aanbod voor split airconditioningsystemen in Nederland

Vooral in gebouwen zoals privéwoningen of kleine kantoorcomplexen is het belangrijk om te zorgen voor een aangename airconditioning in de ruimte – voor het privéwelzijn en het behoud van de productiviteit van alle medewerkers. In deze gevallen zijn split-airconditioners vaak een zeer goede keuze. Waar een monoblock systeem met een binnen- en een buitenunit geschikt is voor de airconditioning van een enkele kamer of kantoor, worden de split units gebruikt voor de airconditioning van meerdere kamers. Ze zijn ideaal voor montage achteraf in oude gebouwen. Als gespecialiseerd bedrijf voor klimaattechniek in de buurt nemen wij graag de installatie en inbedrijfstelling van uw split airconditioningsystemen over.

klimaanlagen

Compleet aanbod voor multisplit airconditioningsystemen in Nederland

Kiest u voor een multi-split airconditioningsysteem in Nederland, dan krijgt u maximale flexibiliteit voor uw kamers. Je hebt maar één buitenunit nodig, die je aan maximaal 5 binnenunits kunt koppelen. Bij de installatie van de airconditioning kunnen wij individueel inspelen op uw wensen. Multisplit airconditioningsystemen zijn niet alleen handig in kantoorcomplexen, maar ook in grotere woningen. Hiermee kunt u de kwaliteit van uw leefruimte en leefbaarheid duurzaam verhogen.

rysunek klima

Dienst na verkoop: ook daarna staan ​​wij voor u klaar

Met veel gespecialiseerde bedrijven voor airconditioningtechniek in Nederland eindigt de samenwerking als het apparaat draait en de deur achter de monteur sluit. Onze complete aircoservice in Nederland staat ook daarna voor u klaar.

Onderhoud

Voor sommige airconditioners is jaarlijks onderhoud wettelijk verplicht. Voor anderen wordt het ten minste om de één tot drie jaar aanbevolen. Als onderdeel van het onderhoud worden de koudemiddelleidingen en de dichtheid van de installatie, evenals de pompen en het koudemiddel gecontroleerd en zo nodig vervangen.

Uitbreiding van de plant

U heeft een split-airconditioningsysteem met twee binnenunits geïnstalleerd en wilt dit nu uitbreiden met extra wand- en plafondunits? Onze airco monteurs helpen je graag verder.

Storingen

Gelukkig zijn moderne airconditioningsystemen minder storingsgevoelig. Mochten er toch storingen of fouten zijn, bel ons dan gerust. We zijn er nog steeds voor je.

Wat kost een complete airconditioning-aanbieding voor klanten uit Nederland?

Aangezien de planning en installatie van airconditioningsystemen altijd individueel aan de plaatselijke omstandigheden moet worden aangepast, kunnen wij u op dit moment geen vast tarief geven. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een individuele offerte aan.

GRATIS OFFERTE

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod