Detailhandel

Retail koeling en airconditioning

Contact Lees meer

Detailhandel in airconditioning

Temperatuur speelt een zeer belangrijke rol in de detailhandel. Voedsel heeft tijdens het bewaren en presenteren een bepaalde kamertemperatuur nodig om niet te bederven. Maar klanten in de non-food retail moeten zich ook op hun gemak voelen in de verkoopruimte en kunnen genieten van een goede winkelervaring.

Airconditioners, koelschappen en andere gekoelde meubelen zijn hiervoor de perfecte oplossing. Ze beschermen uw verkoopartikelen in de supermarkt tegen bederf en zorgen voor de nodige feelgoodfactor in de winkelervaring.

Aangenaam binnenklimaat in de handel

Bij het betreden van uw winkel moet het binnenklimaat goed zijn. Gebruik daarom een ​​luchtgordijn om onnodig warmte- of koudeverlies te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de buitenlucht zich niet vermengt met de lucht in uw winkel. Dit betekent weer dat u op bedrijfskosten kunt besparen.

Als de klant nu in uw winkel is, moet de lucht in de ruimte aangenaam zijn. Gebruik daarom klimaatoplossingen die de kamerlucht filteren, bevochtigen en ontvochtigen. Houd de lucht in de kamer niet alleen op een aangename temperatuur, maar zorg er ook voor dat de lucht schoon is met airconditioners.

Airconditioning is ook een optie bij de kassa, aangezien uw medewerkers zich prettig moeten voelen tijdens het werk. Dit verhoogt de motivatie en de werksfeer in het bedrijf.

Kostenloze texatie en advies

Koelsystemen in de foodretail

In de supermarkt vind je een ruim assortiment aan boodschappen. Hieronder vallen onder andere bederfelijke levensmiddelen, die nog aantrekkelijk gepresenteerd moeten worden. Groenten en fruit zijn hier een voorbeeld van. Het wordt meestal open bewaard, maar moet nog steeds worden gekoeld om een ​​langere houdbaarheid te garanderen.

Ideaal zijn hier klimaatoplossingen die de verkoopruimte specifiek koel houden voor deze levensmiddelen.

Toch moeten uw klanten en medewerkers zich prettig voelen in de winkel. Dit betekent dat de lucht in de kamer ook aangenaam moet zijn.

Ook bij het bewaren van het voedsel in het magazijn moet een bepaalde temperatuur voor het voedsel worden gegarandeerd. Afhankelijk van de grootte van het magazijn zijn verschillende airconditioningsystemen geschikt voor airconditioning. Laat u adviseren door onze experts welke klimaatoplossing ideaal is voor uw magazijn.

klima

Koeltechniek in non-food retail

In tegenstelling tot foodretail is het bezoeken van non-food winkels geen must. Het comfort van de klant is des te belangrijker om ze in de winkel te houden. Daar hoort ook een aangenaam klimaat in uw pand bij. Als de temperatuur ideaal en aangenaam is, blijft de klant langer en koopt hij vaak meer.

Plafondcassettes zijn meestal het beste. Ze zijn efficiënt en zijn verborgen in het verlaagde plafond zodat ze niet opvallen. Bovendien zijn plafondcassettes relatief stil en verstoren ze de winkelervaring van uw winkelbezoeker niet.

klima

Onze airconditioningdiensten

Klivatec biedt uitgebreide diensten op het gebied van koeltechniek. Wij kunnen schitteren met onze jarenlange ervaring. Onze diensten en oplossingen omvatten:

 • Advies
 • Planning
 • Montage en installatie
 • Onderhoud en reparatie

Bovendien biedt Klivatec het voordeel dat onze experts diagnose op afstand kunnen uitvoeren voor uw koeltechniek en in het bijzonder airconditioningsystemen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u problemen heeft met uw reeds geïnstalleerde airconditioningtechniek.

Omdat individuele oplossingen erg belangrijk zijn in de industrie, biedt Klivatec de mogelijkheid om speciale oplossingen en specifieke ontwerpen voor u te creëren.

Heeft u vragen op het gebied van airconditioning en koeltechniek, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.

klima

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod