Airconditioningservice in Eindhoven
voor particuliere en zakelijke klanten

Speelt u met het idee om een ​​airconditioningsysteem te laten installeren en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in Eindhoven? Dan vindt u in Klivatec de juiste partner.

CONTACT Lees meer

Profiteer van een professionele airconditioningservice in Eindhoven

Het onderwerp koeltechniek is een breed vakgebied waarin veel aspecten een rol spelen. Om een ​​ruimte effectief te koelen en zo zo min mogelijk elektriciteit te verbruiken, moet je de juiste airco unit kiezen en vakkundig laten installeren. Wij bevelen onze complete service voor airconditioningsystemen in particuliere en commerciële gebouwen in Eindhoven graag aan. Onze diensten omvatten naast planning en advies ook montage, inbedrijfstelling, regulier onderhoud en reparatie van het systeem.

Kolonia

Naar de meest populaire airconditioners in Eindhoven

De keuze aan airconditioners op de markt is erg groot. Mobiele systemen zijn vaak stroomvreters en kunnen dan alleen worden gebruikt voor de overgangsperiode totdat er een vaste airconditioner in uw huishouden of bedrijf wordt geïnstalleerd. Split-apparaten behoren tot de meest populaire airconditioningsystemen die we voor onze klanten in Eindhoven installeren met onze airconditioningservice.

Productselectie & advies

De juiste beslissing met onze airconditioningservice

Niet alleen de keuze van het airconditioningsysteem in Eindhoven is belangrijk, maar ook de plaatsing binnen en buiten. Het op de juiste plek plaatsen van de binnenunit is belangrijk omdat het rendement van de airconditioner er ook van afhangt. Hoe korter de afstand die de koelvloeistof moet afleggen, hoe effectiever het airconditioningsysteem kan werken.

Maar ook juridisch zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. In huurappartementen dient u eerst met uw verhuurder te overleggen voordat u onze aircoservice in Eindhoven opdracht geeft om een ​​aircosysteem te installeren. Ook eigenaren van een appartement kunnen in Eindhoven niet zomaar een airconditioning laten installeren. De bevestiging van de buitenunit betekent een structurele wijziging aan de gevel, die vooraf moet worden goedgekeurd door de gemeenschap van eigenaren. Ook als u de airconditioning in een woning laat installeren en uw gevel kunt bepalen, is geluidsoverlast een issue. Onze experts op het gebied van klimaattechniek adviseren u graag waar u op moet letten bij het installeren van airconditioningsystemen in Eindhoven.

GA NAAR ONLINE PLANNER


Professionele airconditioning installatie in Eindhoven

Op internet circuleren vaak doe-het-zelf-instructies, volgens welke de montage of installatie van een airconditioningsysteem in Eindhoven ook zelfstandig kan worden uitgevoerd. Maar alleen al in de Koudemiddelenwet staat dat de klimaatinstallatie in Eindhoven altijd moet worden uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf voor airconditioning en koeltechniek. Het omgaan met koelmiddel is buitengewoon gevaarlijk voor het milieu – als het airconditioningsysteem niet correct is aangesloten of bediend, kan koelmiddel uit het circuit ontsnappen en aanzienlijke schade aan het milieu veroorzaken. Wij bieden u een volledige service voor airconditioning installatie:

Aankomst<br />
van de technicus 01

Aankomst
van de technicus

Kernboren 02

Kernboren

Installatie<br />
van binnenunits 03

Installatie
van binnenunits

Koelmiddelleiding<br />
van 5 meter per binnenunit 04

Koelmiddelleiding
van 5 meter per binnenunit

Assemblage van<br />
buitenunit aan de gevel 05

Assemblage van
buitenunit aan de gevel

Verbinding<br />
van het apparaat 06

Verbinding
van het apparaat

Een lektest uitvoeren 07

Een lektest uitvoeren

Bijvullen<br />
van koudemiddel 08

Bijvullen
van koudemiddel

De activatie van<br />
het systeem 09

De activatie van
het systeem

Instructie<br />
in de functie 10

Instructie
in de functie

klima

Diensten & competentie: Onze airconditioningservice in Eindhoven in één oogopslag

Als u op zoek bent naar een goede airconditioningservice in de omgeving van Eindhoven, dan kunt u vertrouwen op de competentie en ervaring van ons gespecialiseerde bedrijf, dat gespecialiseerd is in advies en professionele airconditioninginstallatie. In Eindhoven zijn wij hiervoor uw aanspreekpunt. Wij bieden u een complete service zodat u alle diensten uit één hand ontvangt.

Uw airconditioner moet ook in bedrijf worden gesteld door een specialist

Het in gebruik nemen van een airconditioning unit vereist ook veel knowhow en specialistische kennis. Een expert moet het airconditioningsysteem vullen zodat het koelcircuit in uw gebouw in Eindhoven kan worden geactiveerd. Dit wordt gevolgd door een controle van alle aansluitingen en briefing op het systeem door onze technici. De juiste werking van uw airconditioningsysteem in Eindhoven kan uiteindelijk bepalend zijn voor efficiëntie, stroomverbruik en levensduur.

klima

BENT U KLAAR OM UW HUIS EEN BETERE SFEER TE GEVEN?

Ontdek onze diensten voor Eindhoven!

klima

Regelmatig onderhoud voor commerciële en particuliere airconditioningsystemen in Eindhoven

Regelmatig onderhoud is wettelijk verplicht voor commerciële airconditioning units in Eindhoven. Bij particulier gebruikte systemen wordt echter ook een onderhoudsinterval van één tot twee jaar aanbevolen. Het interval waarmee het airconditioningsysteem moet worden onderhouden, hangt in wezen af ​​van het feit of het airconditioningsysteem alleen seizoensgebonden of het hele jaar door wordt gebruikt.

Als gespecialiseerd bedrijf voor airconditioningservice in Eindhoven zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van uw airconditioninginstallatie. We controleren alle relevante onderdelen, reinigen ze en vervangen ze indien nodig.

Wist je dat?

Als airconditioningsystemen niet goed worden onderhouden, zullen de prestaties geleidelijk afnemen als gevolg van verstopte filters. Bovendien ontsnapt er continu koelvloeistof uit het koelcircuit, wat ook schadelijk is voor het systeem. In de airconditioner zijn bedrijfstemperaturen hoorbaar die de gevoelige onderdelen van het systeem vernietigen. Een lek in het airconditioningsysteem beschadigt niet alleen het systeem, maar veroorzaakt ook aanzienlijke schade aan het milieu. U kunt dit voorkomen door regelmatig op lekken te controleren.

klimaanlagen

Laat het airconditioningsysteem regelmatig vullen in Eindhoven

Tijdens de inbedrijfstelling wordt het airconditioningsysteem voor de eerste keer gevuld met koudemiddel. Dit loopt door het systeem in een circuit en verandert regelmatig de aggregatietoestand van vast naar vloeibaar en vice versa. In dit circuit gaat in de loop van het jaar echter ook koelvloeistof verloren, wat op de lange termijn een negatief effect heeft op de prestaties van het systeem.

Het is des te belangrijker dat u uw airconditioningsysteem regelmatig laat bijvullen met koelvloeistof om te voorkomen dat belangrijke componenten in het systeem oververhit raken. Als onderdeel van een regelmatige koudemiddelcontrole controleren we het koudemiddelpeil en vullen het bij.

klimaanlagen

Waarom wij de beste airconditioningservice voor u zijn in Eindhoven

Bent u momenteel op zoek naar een airconditioningservice die uw airconditioningsysteem van planning tot regulier onderhoud verzorgt? Dan zijn wij precies het juiste aanspreekpunt voor u. Als experts in koel- en klimaattechniek in Eindhoven kunnen wij onze werkprocessen perfect op elkaar afstemmen, wat u tijd en geld bespaart.

Wij bieden onze airconditioningservice in Eindhoven onafhankelijk van de fabrikant aan. Ook na de installatie van uw airconditioningsysteem staan ​​wij voor u klaar en blijven wij uw aanspreekpunt voor de onderhoudsinterval of komende reparaties.

rysunek klima

Reparatie van koel- en airconditioningsystemen in Eindhoven

Moderne airconditioners hebben een zeer lange levensduur en behoeven slechts zelden gerepareerd te worden. Reparaties zijn bijna overbodig, zeker als ze regelmatig worden gecontroleerd en je het systeem blijft vullen met koudemiddel. Toch kunnen er ondanks goed onderhoud fouten in het systeem optreden. In dat geval helpen wij u graag verder met onze aircoservice in Eindhoven. Maak op korte termijn een reparatieafspraak.

Hoge efficiëntie

Split-airconditioners werken zeer efficiënt en hun grootte kan worden aangepast aan de betreffende ruimte. Een belangrijke factor is de koellast. Als dit goed wordt berekend en het airconditioningsysteem is afgestemd op de ruimte, dan kan de airconditioning ook efficiënt werken en elektriciteit besparen.

Hoge flexibiliteit

Vooral de multi-split airconditioningsystemen overtuigen door hun flexibiliteit. De buitenunit kan op meerdere binnenunits worden aangesloten. Hierdoor kan het systeem indien nodig ook geleidelijk worden uitgebreid.

Hoge winstgevendheid

Correct geselecteerde en geïnstalleerde airconditioningsystemen kunnen over een lange periode hun vruchten afwerpen. Moderne apparaten zijn energiebesparend zeer efficiënt en zal u vele jaren van dienst zijn

Ontvang vandaag nog een aanbieding voor onze airconditioningservice in Eindhoven

We installeren airconditioners van bekende merken in kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, eengezinswoningen, flatgebouwen en andere voorzieningen. Wij berekenen graag een offerte op maat voor u.

GRATIS OFFERTE

CONTACT

Bel ons gewoon op of maak gebruik van een van onze diensten.
Wij beantwoorden al uw vragen!

+31 6 84 81 77 83 Werkdagen 9-17 uur

Verzoek om teruggebeld te worden
Hoe kunnen we u helpen?

Gebruik ons terugbelverzoek en onze expert belt u terug op het tijdstip van uw keuze.

  * Verplich veld

  Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

  Bericht verzenden
  Hoe kunnen we u helpen?

  Stuur ons een bericht en onze expert zal contact met u opnemen.

   * Verplich veld

   Hartelijk dank! Uw gegevens zijn succesvol ingediend

   Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

   Abonneer u op onze nieuwsbrief
   Hoe kunnen we u helpen?

   Ontvang informatie en updates over ons aanbod